Witam ! Mam na imię Andrzej i podobnie jak anuś wieku nie podam, bo jestem Stary - oczywiście wiekiem, a nie doświadczeniem w sprawach że tak powiem związanych z kompem.
Yo.I’m Piter (Piotr) and I greet all cordially…
Dobra…jestem polakiem, mieszkam w Policach kolo Szczecina mam 17 lat. Najleprze forum jakie widziałem. Reasumując moge stwierdzić ze można tu sie dowiedziec praktycznie wszystkiego. Jeah. I like it
Życze wszystkim abyscie dowiedzieli sie wszystkiego co tylko chcecie
Yo!
hey! jestem kapsel i mam 15 latek!
Jak Ty jesteś nowy to ja jestem matka Tersa z Kalkuty :PPP
http://forum.dobreprogramy.pl/profile.p … le&u=10855
I na dobry początek nowej kariery pamiątka pod avatarem. :twisted:
I proszę zmienić podpis bo zaraz zarobisz następne 8)
co?? myslisz ze jeden kapsel jest w polsce?? pomysl troche :x :roll: :evil:
K@PSeL dziecko drogie pomimo że masz neo myślisz że nie jestem w stanie Cię namierzyć (BTW zresztą Vista to również TWoje kolejne wcielenie 8) 8) 8) ). I radzę po raz kolejny zapoznać się z regulaminem i definicją podpisu oraz maksymalnymi rozmiarami grafiki jakie możesz w nim zamieścić.
ok ok. aha i kapsiu…! to tez ja:P
UWAGA - Nowy
COs na pooczatek: 19 latkowiec jestem i aktualnie studiuje Neofilologie j.Angielskiego na PWSZ w Plocku. Komputerek zawital do mnie w 97 r. Stary dobry 133, 16 ram, dysk 1.2 gb
Jestem Erudytą wiec nie mam jakiejsc wyspecjalizowanej widzy ani jednego okreslonego celu, ale postaram sie pomoc jak tylko bede umial.
Aha jeszcze jedno… Idioci, debile i inni 3 paskowcy - ogolnie ludzie bez mozgu - prosze trzymac sie odemnie z daleka, to taka moja mala prosba. :lol:
Chciałem powiedzieć wszystkim heloł… nazywam się Wojtek i mam 12 lat
To joke oczywiście bo lat mam dwa razy więcej
Witam mam na imie Marcin, mam 21 lat i jak niektorzy trafiłem tu calkiem przez przypadek. Troszke się tu rozejrzałem i znalazłem wiele ciekawych i interesujących informacji. Jeszcze raz witam wszystkich
Witam!
mam nadzieję, że to forum spełni moje oczekiwania. często poszukuję informacji i programów, które trzeba spod ziemii wydobywać. być może użytkownicy tego forum będą potrafili mi pomóc, a i ja więdzą się podzielę
jeszcze raz witam i pozdrawiam serdecznie 8)
Witam Wszystkich. jestem Milena uwielbiam czyta książki ,słuchac muzyki i kombinowac na kompie co narazie za bardzo mi nie wychodzi
Witam serdecznie!
Jestem “młodym” duchowo i stażem (aczkolwiek w sile wieku) użytkownikiem Forum. Na temat trafiłem trochę przypadkowo. Pora więc nadrobić zaległości z przedstawieniem się. Oto moja “ankieta personalna”:
-
imię:Mietek
-
nazwisko:Budzyński
-
miejsce zamieszkania:Dęblin
-
zainteresowania: sport (piłka nożna, siatkówka,lekkoatletyka, boks),
film, literatura, rozrywki umysłowe, komputery.
Pozdrawiam!
Cześć wszystkim!
Mam na imię Ania i chwała temu, kto założył takie cudne forum.
Uszanowanie
Mam na imię Krzysiek. Mam aż 14 lat :lol: Mieszkam w Cze-wie. Lubie serfowac po internecie… Trafiłem tutaj przez przypadek… Było to tak… Pilnie poszukiwałem programu któy odtwarza plik .amr i suzałem na vortalu ale nie znalazłem wiem kliknąłem na zakładke forum i tak jakos juz tutaj sie zarejesrtowałem i zakladam przynajmniej 10 razy dziennie
3mka
Siema. Jestem andrut, a dokładniej Maciek i mam 14 lat. Trafiłem tu, kiedy szukałem w googlach dbrego forum, gdzie mógłbym zasięgnąć porad i przedstawić swoje problemy. Mam nadzieję, że trafiłem pod dobry adres
witam wszystkich, jestem nowym uzytkownikiem michael41, to 41 to nie jest mój wiek, mam 31 lat, mieszkam w bytomiu, jeżdżę na nartach, rowerze i takie tam, pozdrawiam wszystkich, Michaś
Witam wszystkich, jestem Kitana i mam 22 latka.
Interesuje się webmasteringiem, końmi, fantastyką i krajami azjatyckimi.
Mam zamiar poświęcic dla tego forum troszkę swojego wolnego czasu. Troszkę, bo mam go niewiele … ale postaram się
Pozdrawiam wszystkich.
Witam Wszystkich.
Mam na imie Tomek, moj wiek okresla sie na 26 lat, mieszkam w Lesznie i aktualnie poszukuje stalego zajecia. Moje zainteresowania to : fotografia, komputery, internet, podroze. Jak mam wolny czas to lubie odwiedzac Interesujace fora duskusyjne i wogole przekopywac Siec w poszukiwaniu informacji. Pozdrawiam.
Witam
Mam na imie Goska, mieszkam w Zabrzu.Znalazlam sie przypadkiem szukajac dobrych programow.