Jesteś nowym użytkownikiem - przywitaj się!

Witam

Pisze chociaż juz jestem dwa 3,5 mniesiąca na forum ale bardzo mało napisałem i rzadko tu wchodziełm :slight_smile:

Mam na imię Emil ,w nicku Bers.

Mam 14 lat.

Mieszkam w Radomiu.

Interesuje się informatyką, sportem, i …wszystkim…

POZDRO :twisted:

Siemanko mam na imie Grzesiek . moj nick to nos-g bo szybko biegam…jakbym byl na jakims dopalaczu ( nos’ie) a to G to pierwsza litera mojego imienia :stuck_out_tongue: mam 15 lat i pochodze z malej miejscowosci kolo Kiec. stronke zanlazlem sam bo nie milalem co do roboty :smiley: mam nadzieje ze nikt na mnie nie bedzie narzekal. POZDRO NOS-G

Witam!

Na imie mi Artur, na forum wpadlem przez przypadek…, mojej ksywy (smartek) uzywam wszedzie gdzie to tylko mozliwe ;), wiec mozliwe, ze juz ktos mnie gdzies widzial…

bede sie staral zagladac w miare czesto i pomagac innym ludzikom :wink:

pozdro :wink:

Siemano wszystkim.

Mam na imie Marcin, mieszkam niedaleko Wawy, mam 18 lat. Na forum trafilem dzieki znajomemu. Postaram sie zagladac w miare czesto i pomagac innym :smiley: sam tez bym mial pare spraw do wyjasnienia 8)

pozdr.

No czesc!! moj nick sami widzicie. pochodze z wrocka

Witam.

Marcin z Gdyni…lubię wodę, słońce i wszystkich was. :slight_smile:

Witam mam na imie Łukasz jestem ze świdnika, kocham moją dziewczyne. :mrgreen:

Pozdro

Mam na imię Dagmara, od dawna bywałam na tym forum, ale dopiero teraz zdecydowałam się zarejestrować :slight_smile: Lubię muzykę klubową, komputery i samochody. Kocham mojego faceta :slight_smile: Pozdrawiam wszystkich :slight_smile:

hm też was witam ludziorki… :mrgreen:

Mam na imię Michał, od jakiegoś czasu zamieszkuję we Wrocku, gdzie też pobieram nauki :slight_smile:

mhm pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę udanej wspułpracy :lol:

Cześć:

Imię- Łukasz

Nick - Witheld

Wiek- 14lat.

Skąd? - Zielona Góra

Hobby- Internet,Komputery i Komórki

Bardzo się ciesze, że moge byc w gronie was(Internauci)

Pozdrawiam Witheld

Siemano! !!

Witam wszystkich!

Nazywam sie Mateusz mam 14 lat, pochodze z małej wiochy Zborowskie na Śląsku. Na tyej stronce znalazłem się przypadkiem. Interesuje sie komputerami, skuterami i elektroniką.

Pozdro dla wszystkich :smiley:

I ja i ja , Witam wszyskich pięknie. Znalazłem właśnie Wasze szacowne forum i mam nadzieję, że dużo uda mi sie z Was wyciągnąć :x upsss… Chciałem powiedzieć, że będzie mi miło jak czasem ktoś pomoże mi z komputerkowymi problemami. A może i troszkę o mnie …hmmmmmm Nie jestem już za młody;) mam dwójką dzieciaków, żonkę(przeuroczą) i psa. Liczę sobie 37 wiosen. Pozdrawiam wszystkich (dla Pań kwiaty, dla Panów browarek) i życzę miłego dnia.

Siemka wszystkim. Interesuje sie sportem i zapraszam na moją stronke ************************

Dobrym zwyczajem który niejako wszedł mi w nawyk jest przywitanie się z gronem forumowiczów do którego mam przyjemność dołączyć. Tak się złożyło iż postanowiłem się zarejestrować na tym, moim zdaniem [ukształtowanym z obserwacji] bardzo ciekawym, rozbudowanym i posiadającym rzeszę userów z dużą wiedzą forum. Reasumując witam wszytskich serdecznie i mam nadzieje że jakoś wczuje się w klimat tegoż forum i bede spędzał na nim dużo czasu dzieląc się z wami moimi spostrzeżeniami i wiedza.

Pozdrawiam LS_200x

witam wszysctkich, mam na imię Marcin. Jesli chcecie się o mnie dowiedziec wiecej to zapraszam na moją stronę: http://www.marcin-basket.ovh.org

Witam wszystkich userów starych i nowych :smiley:

Więc mam na Imie Seba i mieszkam sobie w Łodzi na widzewie. Mam 13 lat i uwielbiam komputery i m.in. dlatego zarejestrowałem sie na to forum. Mam nadzieje, że przydam sie tu kilku osobom 8) PozdRo i PEACE :smiley: :snipersmile: :]

Witam wszystkich…

Mam na imie Łukasz i mam nadzieje, że zagoszcze na dobre na tym forum :wink:

:lol:

Wiek i te inne dane są chyba zbędne? (mam przecież nick?:P):> W prawdzie komputerami i internetm nie interesuję się tak bardzo jak “ludźmi” :twisted: , ale mogę służyć swoją pomocą w razie potrzeby i jeśli będę umiał pomóc. Jestem “po przejściach” z moim komputerem :wink:

WITAJCIE :cfaniak: