Elo!
Każdy w szkole sie uczy jakiegoś języka obcego
Wstawiam ankiete, piszcie także czy potraficie porozumiewywać sie tym jezykiem w stopniu dobrym, złym etc.
Elo!
Każdy w szkole sie uczy jakiegoś języka obcego
Wstawiam ankiete, piszcie także czy potraficie porozumiewywać sie tym jezykiem w stopniu dobrym, złym etc.
Ja język Niemiecki sie w szkole ucze I troche Angielski w domu
Angielski
Łaciński, odmiana środkowo - europejska!
Używam szczególnie jak oglądam obrady sejmu!
PS: Mario zmień tytuł, bo nie wiem w jakim języku go napisałeś?
jezyk obcy to ten,no jak on sie nazywa…-francuski
Angielski
Ja się uczę angielskiego i niemieckiego, ale najbardziej to się przykładam do anglika niemca mam w d***e.
Dlaczego w ankiecie jest język polski ?
Trochę pomyśl zanim ułożysz ankietę :twisted: A odpowiedź na pytanie to : angielski
A może na forum jest zarejestrowany jakiś murzyn!
…coś napiszesz!
aktualnie już żadnego
jeszcze do niedawna angielski, a posługuję się nim całkiem dobrze (lata nauki + znajomi w Anglii robią swoję )
za czasów LO to jeszcze niemiecki, kiedyś całkiem dobrze, ale że nie używam go no to za dużo w głowie nie zostało
A ja jestem w trakcie nauki nimieckiego i prawie nic nie umiem
Za to mam więcej lekcji anglika i bardzo dobrez [jak na swój poziom] się nim posługuję.
Niemiecki jest taki jakiś dziwny … :? Nie wchodzi mi do głowy … :?
Ja ucze sie J.Angielski od 3 lal,a J.Niemieckiego od 5 lat :lol:
ja sie ucze angola i niemca i chyab tego zapomnailes uwzglednic w nakiecie przeciez to jest po anglou najbardziej popolarny jezyk.
pozdro
angielski, niemiecki.
w ankiecie jest J.Polski bo:
wiec sam pomyśl
pozatym jak dla mnie, to j.polski rownież jest niekiedy jak język obcy (oceny) i pewnie nie tylko dla mnie
apropo tematu to, ja aktualnie ucze sie j.francuskiego(juz 5lat), i umiem mniej niz przez 3 lata j.ang., ktorego uczyłem sie w podstawówce
niemiecki, francuski w stopniu komunikatywnym i angielski w stopniu dobrym, brakuje mi pisowni tylko bo ucze sie sam. Pozdrawiam
Anielskiego uczę sie już od ok. 5 lat, ze skutkiem dobrym, posługuję się nim w miarę dobrze. Języka niemieckiego uczę się już 2 rok, nie podchodzi mi.
A co to niemiecki ukradli czy co?? czemu nie ma w ankiecie?? Musze się niemca uczyć w szkole!
masz przecież wybór INNY (JAKI?) 8)
jakoś zapomnaiłem o germanach