Język obcy!

Elo!

Każdy w szkole sie uczy jakiegoś języka obcego :wink:

Wstawiam ankiete, piszcie także czy potraficie porozumiewywać sie tym jezykiem w stopniu dobrym, złym etc.

Ja język Niemiecki sie w szkole ucze :wink: I troche Angielski w domu :slight_smile:

Angielski :smiley:

Łaciński, odmiana środkowo - europejska!

Używam szczególnie jak oglądam obrady sejmu!

PS: Mario zmień tytuł, bo nie wiem w jakim języku go napisałeś?

jezyk obcy to ten,no jak on sie nazywa…-francuski

Angielski :wink:

Ja się uczę angielskiego i niemieckiego, ale najbardziej to się przykładam do anglika niemca mam w d***e.

Dlaczego w ankiecie jest język polski ? :smiley: :smiley: :smiley: Trochę pomyśl zanim ułożysz ankietę :twisted: A odpowiedź na pytanie to : angielski

A może na forum jest zarejestrowany jakiś murzyn! !!

…coś napiszesz!

aktualnie już żadnego :stuck_out_tongue:

jeszcze do niedawna angielski, a posługuję się nim całkiem dobrze (lata nauki + znajomi w Anglii robią swoję :wink: )

za czasów LO to jeszcze niemiecki, kiedyś całkiem dobrze, ale że nie używam go no to za dużo w głowie nie zostało :wink:

A ja jestem w trakcie nauki nimieckiego i prawie nic nie umiem :smiley:

Za to mam więcej lekcji anglika i bardzo dobrez [jak na swój poziom] się nim posługuję.

Niemiecki jest taki jakiś dziwny … :? Nie wchodzi mi do głowy … :?

Ja ucze sie J.Angielski od 3 lal,a J.Niemieckiego od 5 lat :lol:

ja sie ucze angola i niemca i chyab tego zapomnailes uwzglednic w nakiecie przeciez to jest po anglou najbardziej popolarny jezyk.

pozdro

angielski, niemiecki.

w ankiecie jest J.Polski bo:

• a co to sami polacy sie rejestruja na forum :confused: moze sa osoby uczące sie j.polskiego, jako jezyka obcego!

wiec sam pomyśl :stuck_out_tongue:

pozatym jak dla mnie, to j.polski rownież jest niekiedy jak język obcy (oceny) :smiley: i pewnie nie tylko dla mnie :stuck_out_tongue:

apropo tematu to, ja aktualnie ucze sie j.francuskiego(juz 5lat), i umiem mniej niz przez 3 lata j.ang., ktorego uczyłem sie w podstawówce :slight_smile:

niemiecki, francuski w stopniu komunikatywnym i angielski w stopniu dobrym, brakuje mi pisowni tylko bo ucze sie sam. Pozdrawiam

Anielskiego uczę sie już od ok. 5 lat, ze skutkiem dobrym, posługuję się nim w miarę dobrze. Języka niemieckiego uczę się już 2 rok, nie podchodzi mi.

A co to niemiecki ukradli czy co?? czemu nie ma w ankiecie?? Musze się niemca uczyć w szkole! :stuck_out_tongue:

masz przecież wybór INNY (JAKI?) 8)

jakoś zapomnaiłem o germanach :wink: