Eloom .Chłopacy mam problema .Mam w posiadaniu Nokie 6230i
zamierzam kupić SE k750i … czy to będzie dobry wybór … jak naprawde jest z joy"em w tym komie … jakie ma wady i zalety … z góry THX .CYA
TAk telefon dobry sam go mam. Zalaety jakie zwykły telefon joy dobry klawisze też minusem jest to że jak puszczasz muze w odtwarzaczu gra troche cicho a jak ktos dzwoni naprawde daje popalić. Trochę się zacina ale może dlatego że mam go juz spory czas. Szczerze polecam nie dlatego że go mam bo szczerze mi się znudził wiadomo poleciłbym ci k800 ale skoro mowa o k750 polecam myśle że nie pożałujesz.
telefon dla szpanera… nic ciekawego…
jak chcesz coś funkcjonalnego to bierz n70…
ja Tobie bym polecił k550i
funkcje takie same, cena podobna, a wygląda lepiej (jak dla mnie)
no i joya nie ma więc się nie popsuje
Polecam mam go już prawie dwa lata i nigdy nie zawiódł!
Co do dźwięku można wgrać stery do W800 i będzie pięknie grał.
A co do k550 to czy ja wiem telefon za mały nie lubię go. Tyle, że młodszy K750 to konstrukcja już teraz ponad 3 letnia,albo i 4.
K550 to mały telefon bardziej damski, ale to kwestia gustu.
Ja przymierzam się do zakupu k850 a zamian za wspomniany K550 bo K750 wolę zostawić.
dzięki … a naprawde cicho gra ten telefon na odtw. ??? aaa no i jak z grami ,aplikacjami do niego ??? jest cos ciekawego na tą rozdziałke ??
PS. N70 miałem brać ale niezbyt mnie ciągnie do niej …
Nie jest tak źle. Do zaakceptowania naprawdę!
Ale jak wspomniałem powyżej wgranie sterów dźwięku to nie jest coś skomplikowanego.
Aplikacji, gier i wszelakich innych głupot znajdziesz masę!
ale ja softu zmieniać nie chce bo wtedy moge coś spierdo***** znając moje szczęście xD bo dowiedziałem sie od kumpla ze sie glosnik psuje … prawda ???
W moim nic absolutnie nic się nie działo i nawet nigdy nie słyszałem od znajomych żeby coś się psuło.
Hey, kto radzi K550i? :o ? Just think twice.
W tym przedziale cenowym to już może troszkę lepszy od K750i -----> W810i
Myślę że warty zastanowienia jest K800i przystosowany do UMTS.
i wiele droższy…
Przecież post dotyczy K750 i opłacalności jego zakupu a nie K800 czy czegokolwiek innego…
no w sumie k800i to wyższa i za droga pólka dla mnie … a jakieś wady tego telefonu wymieni ktos … i jakie usterki najczęściej występują i w jakim okresie użytkowanie ( normalnego oczywiście )
Jest i to multum. Ta rozdzielczość jest popularna. Motywów do SE jest bardzo, bardzo dużo. Sam mam tego SE i jak szukałem jakiegoś motywu nie mogłem się zdecydować. 8) 8) 8) 8) 8) 8)
A wymieniłby ktoś wady i usterki ( najczęstsze ) tego fona ??? bardzo bym prosił
twoja nokia i tak przeżyje tego SE, a nawet dwa
nie pytam czy przeżyje … ponawiam pytanie : wymieniłby ktoś wady i usterki ( najczęstsze ) tego fona ??? bardzo bym prosił
no najprawdopodobniej pierwszy będzie joy, a reszta to już zależy od użytkowania. Joy oczywiście nie musi kulawić, ale to różnie bywa. Chyba tylko on tutaj może stać po ciemnej stronie mocy tego telefonu.
A mówimy tylko o K750i, czy o telefonach w jego cenie>? I za jaką kasę możesz kupić tego K750i jeśli można zapytać
nooo … sam nie wiem ale dobrze byłoby do 200 zł … 250 jakoś ujdzie … no a 300 to już maksimum lae zas 300 to naprawde coś ok musi być … dlatego k750i myśle wziąć… … tylko kurcze brak Symbiana aaa zna ktoś jakieś fajne aplikacionn na niego ???