Karta dźwiekowa czy warto kupić?

Hej,

Mnie bardziej chodziło o jakieś dystrybucje Linuxa LiveCD/DVD, żeby tylko sprawdzić poprawność działania. :slight_smile:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Daj @Dimatheus dostęp do pulpitu, to Ci ogarnie temat, jeśli ładnie poprosisz i będzie miał czas :slight_smile:

Przez 5 lat przekopałem cały internet wszystkie porady sprawdziłem a także sam kombinowałem więc ten problem jest nierozwiązywalny gdybym napisał co zrobiłem przez 5 lat to epopeja by powstała.

Szukałeś rozwiązania również dla Live! 24 i X-Fi Audio? Wszystkie trzy są bliźniaczymi konstrukcjami.

PS Prośba do moderatora, żeby wydzielił wątek z problemem z kartą. Przepraszam, że nie wołam, ale nie wiem kto tutaj aktywnie pełni tę funkcję.

Bliźniacze konstrukcje sterowniki inne dlatego powstawały mody.

PS Spuentuje to tak problem jest znany w sieci takich postów że opcji “What You Hear” nie ma jest od groma a za wszystko odpowiada Windows 7.

Hej,

To akurat takie proste nie jest. Myślę, że to byłaby ostateczność, bym zdalnie komuś coś w systemie robił. Później mogłyby pojawić się oskarżenia, że coś zrobiłem nie tak, etc. Nigdy bowiem nie wiadomo, na kogo się trafi w sieci po drugiej stronie monitora. Oczywiście nie twierdzę, że użytkownik @asus2017 może być taką osobą, ale inaczej jest, jak się robi takie rzeczy dla rodziny bądź znajomych czy kontrahentów.

Dokładnie. Co prawda karta SondBlaster Live 5.1 24-bit leży w szafie, bo sterowniki dla systemów do Visty wzwyż miały buga, który powodował błędy w czasie nagrań w programach DAW, ale X-Fi Surround 5.1 Pro już tych błędów nie posiadał i na Windows 7 bez problemów obsługiwał też nagrywanie z miksu stereo.

Myślę, że to pomoże: https://forum.dobreprogramy.pl/about

Pozdrawiam,
Dimatheus

Jak już pisałem i powtórzę problem dotyczy kart Live! 24 i X-Fi Audio że w Windows 7 nie ma opcji What You Hear.

PS Karta na USB x-hi fi surround 5.1 pro nie wpinana do kompa. :slight_smile:

Dzięki, ale już nie ufam publicznym informacjom. Wiem, jak się sprawy mają na pclabie i tutaj gdy napisałem do kogoś ekipy kiedyś, odpisał mi, że już jest na emeryturze forumowej.

Poza tym.
:frowning:
błąd serwera
podczas próby wczytania /about.json
Kod błędu: 502 error

Trochę sam poszukałem. I owszem, rozwiązania brak na wyciągnięcie ręki. Tam gdzie wątki są otagowane jako solved, ludzie zwyczajnie zmienili karty :slight_smile:

Hej,

Tak, ale to były czasy, gdy tydzień po tygodniu wszyscy moderatorzy z poprzedniej ekipy rezygnowali, a informacja na stronie O nas wisiała dalej. Samemu też zdarzyło mi się odpisać, że już moderką się nie zajmuję. :stuck_out_tongue: Natomiast wspomnieni moderatorzy są w obecnej chwili na funkcji. :slight_smile:

obraz

Pozdrawiam,
Dimatheus