Witajcie! Mam kartę dzwiękową zintegrowaną z płytą ASUS P5PL2. Nie wiem w czym tkwi problem, wziąłem płytkę ze sterownikami i próbowałem je przeinstalowac ale wyskakuje mi błąd
Pliki sterownika audio nie obslugują tego urządzenia audio.
Uwaga! Jeżeli odinstalowano oprogramowanie audio bez ponownego uruchomienia komputera, nalezy go teraz uruchomic ponownie, a następnie uruchomić ten program instalacyjny.
oczywiście zastosowałem sie do komunikatu i zrobiłem tak jak mi nakazał, niestety bez rezultatów. Włączam winampa a tam equalizer chodzi jakby muzyka grała tylko jej kurcze nie słychać. Problem pojawił się gdy podłączyłem słuchawki i w tym samym czasie PC samoczynnie się zrestartował. Od tej pory nie dziąła mi dźwięk Poradźcie co mam robić , proszę…
Ale teraz mam podobny problem z zainstalowaniem sterów do karty graficznej…wyskakuje mi dobrze znany błąd:
Biblioteka systemowa DLL user32.dll została zrelokowana w pamieci. Aplikacja nie będzie działać prawidłowo. Powodem relokacji było to że biblioteka DLL C:WINDOWS\sstem32\SHELL32.dll zajmowała zakres adresów zarezerwowany dla systemowej biblioteki DLL. Należy skontaktować się z dostawcą w sprawie nowej biblioteki DLL.