No ten jest Gaming 8-pin więc może nawet więcej ciągnąć niż 150W.
Jakie to są miesięcznie różnice na tym prądzie między 1050 ti a RX 570?? Bardziej 5 zł czy 50 zł, bo nie mam pojęcia. Sugeruję się tymi vlogerami.
Kurde nie ma DVI to jeszcze bym się musiał w przejściówki bawić. Niby prosto, ale też mogą być komplikacje. 3 DP walą, a tego w niczym jeszcze nie widziałem. Wszędzie hdmi.
Te 1050 ti 4gb za 290 i 300 zł już sprzedane oba, ale dziennie się coś pojawia nowego, a te za ponad 400 i 500 wiszą bezsensowne ceny, to już wolę tę nową.
Nawet nie mam żadnej gry żeby taką kartę przetestować.
Raczej nie, wiećej to bys miał w 580 lub, tfu, 590 jeszcze. Ta ostatnia to koszmarek.
Bardziej 50 zł rocznie, zakładając, że nie grasz 24/7/365.
Poczekaj, na Epicu pewnie coś wrzucą gratis, na steamie lub uplayu. Średnio raz na miesiąc trafia się cos nowszego w 3D. Masz na forum watek gryz a darmo, to zagladaj.
1650 jest zauważalnie bardziej kulturalne, acz słabsza (porównywalna, czy lepsza jest tylko 1650Super).
Czy kultura, czy wydajność, to Twój wybór. Twoje oczekiwania spełnią pewnie obie.
Podobno na 1650 super się zdarzają promocje za 650 zł, ale nic nie znalazłem.
Nie czaję totalnie 1050 ti, czemu te karty są droższe od lepszych i wydajniejszych. Już abstrahując, że nawet już bym nie chciał tego 1050 ti. To chyba najbardziej nieopłacalna karta graficzna w stosunku ceny do wydajności.
Bo taka mentalność handlarzy-januszy, którzy nie zejdą z ceną (bo nie) i liczą na frajera. 1050Ti chodzą też w niższych cenach, ale momentalnie znikają z rynku - zostają tylko te “przecenione” (i bynajmniej nie chodzi mi o obniżkę).
Swoją 1050Ti kupiłem w grudniu ubiegłego roku. Dałem za nią równe cztery stówki. Uznałem, że to maksymalna cena za tą kartę. Teraz nie dałbym więcej niż 350. Jeśli ktoś chce więcej, to niech chce