U mnie bierze zwierzę:
Podkulony fox…
Strona DP wczytała się szybko - normalnie, natomiast wejście na forum trwało już jakieś 20sec. Nie od dziś DP ma coś spieprzone z skryptami. 150MB/s.
Strach pomyśleć, co ćpiesz, patrząc na twoje wypowiedzi
Strach pomyśleć, co pomyślałeś o tym gatunku aromatycznej herbaty
Wiem, wiem, pisałeś o Rychu, ale zdarza mu się walnąć z tytki.
U mnie nie ma żadnych problemów, poza tym, że dziś nie pokazywały się awatary na forum
No tak , rozumiem, zero zaskoczenia: thinking: i tu jak widać.
Swoją drogą to ciekawe zjawisko - wszystko wszędzie się rozwija, a w Polsce coraz jest gorsze.W tym coraz bardziej żałosna jakość DP.
Czy aby na pewno?
To był żart z jego strony. Błąd wczytywania komentarzy też pojawia się u mnie, ale rzadko, rzadko. To tak, jakby serwery WP były przeciążone.
Ludzie za prędko latają na DP, to i za nimi skrypty nie nadążają. Za wolno też nie wolno, bo postoi 5 minut, bo papieros ważniejszy, to rozjeżdża się lista trolli… taki scroll bug.
Strings bug (Bóg):
Ahoj! Stringi na wiatr!
Panie bosmanie, stringi za małe na wiatr postępu! Nie pcha nas wcale!
Majtki! Nie marudzić! Zakazane są galoty, które wydęło i mieliśmy machów i zamachów wiele!
Panie bosmanie! Na stringach powiesili wolność tomku w swoim domku, a udział na tej kałuży wykupili kosmici! Pan ma najszersze plecy, to może by wiatr nas pchał do przodu!
Etam majtki! Halsem, halsem w miejscu, plecy bokiem - to nikogo postęp nie wywróci!
Co się dzieje na portalu DP?
U mnie od 2 dni nie wczytują się komentarze pod artykułami…
Mnie od wczoraj pokazywało się białe kółko między Bogdan_G a awatarem i strona DP choć się otwierała i otwierały wiadomości, to ciągle latał punkcik ładowania strony.
Dziś to przehuśtali
Szanowna Redakcjo. Ktoś nad tym panuje?
Żadnych awarii nie było … umnie
Wymuszać aktualizacje filtrów reklamowych (dla lepszego zasięgu tam też jest dezaktywacja “wp_consent_color
”).
Opcjonalnie filtrów Rodo-Ciasteczkowych lub Polskich elementów irytujących jak ktoś używa np.:
-
EasyList Polish jako bazę do blokowania reklam, oni nie używają skryptletów takich jak “
wp_consent_color
”.
Jak masz ADblocka to komentarzy nie zobaczysz. Teraz zauważyłem, że sie komentarze nie wczytują jak blocker jest aktywny.