Pytanie: to po co go brałeś skoro jest dla Ciebie “mało przydatny”??
Chyba zdajesz sobie sprawę, że licencji jest ograniczona ilość - z tej licencji mógł skorzystać ktoś komu ten program by się przydał…
Pytanie: to po co go brałeś skoro jest dla Ciebie “mało przydatny”??
Chyba zdajesz sobie sprawę, że licencji jest ograniczona ilość - z tej licencji mógł skorzystać ktoś komu ten program by się przydał…
Jak to dlaczego. Dlatego, że był za darmo. Klasyka.
Padają już pytania na temat spolszczenia czy obsługi programu, a właściwie - o co chodzi…
Przecież wystarczyło poświęcić 30 sekund na przeczytanie tekstu przy znalezionym programie. Jeżeli ktoś nie rozumie 60% z tego co przeczytał… to po co mu program ?? Z tej samej przyczyny co wyżej. Bo nie ważne czy się przyda. Ważne, że darmo. Ciekawe ilu z 500 osób rozumie pojęcie ActionScript - co to i po co…
Pozdrawiam.
juz dostalem…a mi ten program sie napeno przyda…
niecałe półtora tygodnia było polowanie…a już widnieje kolejny baner informujący o następnym polowaniu na licencje ?
Czy to błąd czy rzeczywiście zapowiada się kolejne polowanko ?
heh fakt ;/
no to powinieneś być szczęśliwy
no to polowanie w czwartek tylko zeby bylo przed 13 bo pozniej do roboty ide ;/
Ból
Zapewne będzie w późnych godzinach popołudniowych, jak zawsze.
Ha, jednak doszło, rzeczywiście nie było po co się martwić
Dziękuję bardzo, wkrótce zacznę tworzyć moje wiekopomne dzieło w tym programiku (wiem co to i po co Action Script, chociaż słabo mi jeszcze idzie zmuszanie ustrojstwa do robienia tego, co chcę żeby robiło )
O, i nowiutkie polowanie? Bomba!
Jak się można było spodziewać, pierwsze licencje pojawiły się na allegro
Dlaczego nie otrzymałem jeszcze licencji?! Co się stało?? Ktoś o mnie zapomniał :evil:
ggoorraall sprawdź czy przypadkiem mail z licencją nie został automatycznie wycięty przez Twój system antyspamowy. Jeśli jednak tak się nie stało, najlepiej wyślij wiadomość na adres ogólny dokładnie opisując zaistniałą sytuację. Nie zapomnij podać danych, które podałeś wypełniając formularz.
Na pewno nie został wycięty przez system antyspamowy. Mam pocztę w neostrada.pl
a otrzymałeś e-mail potwierdzający wygraną ?
ggoorraall w takim razie skontaktuj się z Redakcją w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.
Tak oczywiście. Oto jego treść: Serdecznie gratulujemy wygranej w konkursie “Polowanie na licencję” organizowanym przez Vortal dobreprogramy.pl
Upolowałeś(aś) licencję na program: Sothink SWF Quicker!
Licencja zostanie przesłana na adres: lukasz.goralski@gmail.com w ciągu siedmiu dni.
Pozdrawiamy
Redakcja vortalu dobreprogramy.pl
ggoorraall czy Ty rozumiesz, co się pisze do Ciebie. Skontaktuj się z redakcją :!:
http://www.allegro.pl/item243127721_lic … y_www.html …ja wygrał w konkursie (penie w naszym polowaniu ;]) to chyba nie może sprzedawać :shock:
No właśnie co grozi jeśli taki ktoś sprzedaje ten program.
Tak rozumiem zapomniałem napisać że się skontaktowałem
No to zmienia postać rzeczy
Łamie licencję i zasady naszego konkursu. Mam na takich ludzi określenie, ale nie nadaje się ono do publikacji na forum publicznym. Jest to typowy przykład tego, kto jakim jest człowiekiem. Taki typ, sprzedałby własną matkę znając życie. W sumie, to zawsze szkoda mi ich było.
A co grozi. To już jest sprawa redakcji i jak mniemam producenta.
W skrajnych przypadkach można zapewne skończyć w sądzie… ale to moja prywatna ocena