Do mnie też nie doszła…
ja również czekam z niecierpliwością
Panowie i Panie
Spokojnie. Jak pisał administrator, firma poprosiła ich o wysłanie niezbędnych informacji i ich imieniu. Wygenerowanie i wysłanie 500 maili, nie trwa 15 minut. To też są ludzie.
Ja dostałem wczoraj wieczorem.
Cierpliwości.
Witam wszystkich myśliwych!
model12 polowanie przebiegało bardzo sprawnie w porównaniu do poprzedniego :|, o czym ty piszesz ? O tym, że nie możesz poczekać 1-2 dnia dłużej ?
O czym ty rzeczesz ??
Nie ma problemów technicznych, tylko producent oprogramowania miał wysłać licencje w określonym terminie. Z niewiadomych mi przyczyn nie wywiązał się z tego i w ostatniej chwili poprosił redakcję o rozesłanie licencji. Czy to stanowi aż tak wielki problem (jak licencja przyjdzie pare dni później) żeby drzeć szaty, pisać łzawe posty na forum ??
Redakcja wyznaczyła najpóźniejszy termin na najbliższy poniedziałek, pierwsze transze licencji już są u użytkowników. Wysłać 500 maili z imiennymi licencjami to nie jest jak pstryknąć palcem, tylko kosztuje sporo czasu. Więc w gorącej wodzie kąpani dajcie sobie na wstrzymanie do poniedziałku i przestańcie wypisywać bzdety które nie miały faktycznie miejsca
Ja wcale się nie denerwuję a problemy “techniczne” były po stronie ofiarodawcy licencji,co do czasu kiedy przyjdzie licencja to się wcale nie denerwuję przyjdzie to przyjdzie, tak nagle nie mam potrzeby z korzystania z tego programu, i w ogóle to jestem spoko.A w gorącej wodzie to nie jestem kąpany ja czekam spokojnie ale inni co wygrali to są bardziej niecierpliwi.POZDRO
A ja się tak ciutke zaczęłam denerwować, bo właśnie przypomniało mi się (gapa :oops: ), że w ogóle nie dostałam na maila potwierdzenia wygranej… Co w tej sytuacji zrobić, skontaktować się z kimś (z kim?) w celu wyjaśnienia wątpliwości, czy poczekać do poniedziałku i zobaczyć czy licencja jednak dojdzie?
kasiekonline spokojnie
Licencja doszła :lol: Bardzo serdecznie dziękuję i pozdrawiam Warto było poczekać.
Do mnie też doszła :mrgreen:
licencja doszła i do mnie… dziękuję
Ja też mam. Przyda się do pracy domowej Dziękuje.
a do mnie nadal nic nie doszlo…
A jak jutro dojdzie, to się świat zawali :o
tak chodzi o to, ze jak dostali klucze, emaila sa w bazie danych to zrobic z tego liste adresowa nie jest trudno wiec dziwni mnie troche tak dlugi czas
Licencje są na osobę i każda ma inny klucz aktywacyjny przypisany do danej osoby, więc wysyłanie “automatem” nie jest możliwe.
Dziękuję bardzo za licencję :). Następnym razem będę bardziej cierpliwy
Udało mi się upolować licencję tylko na Core Editor. Mało przydatny program jak dla mnie Kiedy następne polowanie?
Informacja z ostatniej chwili: otóż wszystkie licencje z ostatniego polowania zostały własnie rozesłane :-D.
Raz jeszcze przepraszam wszystkich zainteresowanych za lekkie opóźnienie w ich dostarczeniu.
Wszystkim zwycięzcom życzę satysfakcji z używania Sothink SWF Quicker. Kolejne polowanie już niedługo.