Kolejne polowanie na licencje

Do administratorów! Wasze zabezpieczenia nie pomogły…

P.S. Spotkamy się na Allegro.pl :wink:

A ja się spóźniłem na polowanko :frowning:

ale podpowiedź był łatwa, od razu wiadomo, że chodzi o narzędzie systemowe, potem wystarczy przejrzeć te płatne i już mamy…

oczywiście jak się zdąży na początek polowania ;(

Żenada i nic poza tym.

I pożegnamy sie z forum i vortalem DP :P:P:P

pomyłka

http://efotek.pl/pokaz_fotke/upload/1r54ksz0.JPG

po co dajesz ten obrazek??

tylko nie podobało mi sie to ze zablokowana była wyszukiwarka

nie byla zablokowana, co ty gadasz

u mnie była :confused: pisało CHWILOWO NIE MA ŻADNYCH OPCJI coś takiego :stuck_out_tongue:

Presto masz bana z miejsca. Dobrze wiesz, za co. Nie za to, co tutaj napisałeś tylko Twoje kolejne konto. :x

Niestety, najgorsze jak coś takiego przyklei się do buta. Trudno to wyczyścić, panie presto vel . wojtano

Ja w ostatniej chwili skorzystałem z wyszukiwarki, bo jak otworzyłem w przeglądarce kolejne okno z vortalem to widniał ten napis: Chwilowo brak…

Ja też tak miałem, gdy wpisywałem nazwę programu (wciskając nawet 10 razy enter oraz klikając na strzałkę- żadnego rezultatu) w ogóle nie szukało, tylko z boku widniała informacja

i szukanie w tym wypadku nie było możliwe.

raz to nawęd zerwało mi połączenie z DP :smiley: nie ma tak łatwo :mrgreen:

Trochę dziwny ten pomysł z wyszukiwarką :shock:

mnie tam dzialala wyszukiwarka tzn raz z niej skorzystalem, ale i tak na nic mi sie nie przydala wiec pozniej moze nie dzialal :slight_smile:

no mógł sobie ktoś skojarzyć oliwienie okien czyli optymalizacja i próbować :wink:

Mniej zapytań do bazy = szybsze serfowanie po stronie

5uck proszę zacząć używać na forum polskiej pisowni.

boczi ale na 99% większość osób korzysta z wyszukiwarki np. jak ja i gdybym sie spóźnił to bym nie wygrał :frowning:

używam polskiej pisowni tylko nie używam znaków diakrytycznych :wink: a to różnica