Kolejne polowanie na licencje

No no no. Udało się :). Odczuwam radość :). Dobreprogramy.pl rulez , wielkie dzięki. Z tym wyłączeniem search’a to tak nieco “kłoda pod nogi”…

Dziecko, jakie zabezpieczenia? Znalazłeś jakieś? Bo ja żadnych nie implementowałem :slight_smile:

Po prostu zapisuje wszystkie dane możliwe do ewentualnej weryfikacji. Usiądę sobie spokojnie i sprawdzę sobie po kolei. Na pierwszy ogień pójdą oczywiście wszystkie proxy itd… Z tego co widziałem do tej pory, to są tylko Twoje czcze przechwałki.

Czyżby koledzy z piaskownicy dokuczają?

Dzięki programik przydatny :smiley: i mój pierwszy upolowany.

Gratuluję wszystkim którzy upolowali :slight_smile:

Ja nie upolowałem ale jak widzę nie mam czego żałować bo mam zainstalowanego Linuxa - Mandriva :stuck_out_tongue:

Ale mam jedną sugestię - pytanie , dlaczego polowania nie mogą się odbywać w soboty a najlepiej w niedzielę, większość osób ma wtedy wolne (od pracy, szkoły) bo tak zauważyłem że polowania odbywają się w czwartki (przynajmniej to i poprzednie)

A redakcja to boty czy co :stuck_out_tongue:

Aż muszę i tutaj się pochwalić, że upolowałem licencję! Pierwszy raz w historii polowań. :slight_smile: Bardzo sprawnie to wszystko działało. Czyżby jakieś wielkie inwestycje w serwery czy ruch mniejszy ? :wink: Nie mniej jednak, gratuluję wszystkim, którym dopisało szczęście tak jak mnie dzisiaj. :slight_smile:

Ja znalazłem program, ale znowu okazał się zbędny :frowning: więc go zostawiłem dla kogoś innego ;]

Pozdrawiam i gratuluje.

Dzięki za program, już testowałem demo i daje sporego kopa (system mam postawiony od stycznia 2007).

Mam pytanie co do licencji, jak było z wcześniejszymi programami MKS, ten edytor HTML i program do FLASHa, czy te wersje można wykorzystywać komercyjnie w firmie ??

Ja mam inne pytanie. Upolowałem licencję z czego bardzo się cieszę, ale mam taką wątpliwość. Czy program będzie można instalować na chociaż dwóch komputerach? Na chwilę obecną mam laptopa z zagraconym XP, więc program się przyda. Za rok będę miał nowy komputer i również chciałbym zainstalować sobie ten program. Czy licencja programu na to zezwala?

Mam pytanko, w związku ze szkołą nie miałem za bardzo czasu zaglądać na vortal, był na głównej stronie baner informujący, że za X dni polowanie?

Co to jest? Mój działa od maja 2006, pamięta 4 płyty główne, 3 karty graficzne i kilkanaście innych urządzeń, do których trzeba było wgrywać stery i działa nadal. Po odsyfianiu go poczułem kopa, a po dzisiejszym przejechaniu go upolowanym programem przyspieszył nieznacznie (dawno nie odśmiecałęm go i pewnie dlatego).

Pablo55 a czemu nie? To nie system operacyjny przypisany do płyty głownej czy innego podzespołu.

Proste - dodać w regulaminie wzmiankę o zakazie korzystania z wyszukiwarki i jeszcze ją wyłąćczyć tak jak dziś. Nikt nie będzie narzekać, ruch się obniży i wszystko bedzie cacy :slight_smile:

Był

Dostaniesz licencję, poczytasz i będziesz wszystko wiedział.

Każdy ma prawo do okreslenie własnych warunków, więc nie co się doszukiwać analogi.

To nie OEM na OS przypisywany do konkretnego kompa.

Jeżeli licencja będzie jednostanowiskowa, jak odinstalujesz z jednego kompa, będziesz mógł zainstalować na drugim.

Dzięki za informację. :wink:

Dobrze, że serwer działał szybko, bo w przypadku tego programu nie miałem pojęcia jak go zlokalizować poprzez vortalową szukajkę - udało mi się tylko odgadnąć dział a potem to już było poszukiwanie za koleją.

Ale postanowiłem nie upolowywać tego programu - jak dla mnie mało interesujący. Zostawiłem więc go w spokoju. Może w kolejnym polowaniu będzie coś ciekawszego… Postarajcie się trafić w mój gust, co? :stuck_out_tongue:

i jak tym razem jest z licencjami? wysyla producent czy DP ??

dostal juz ktos ?? :slight_smile:

ja już dostałem od producenta… taki plik z licencją

u mnie nadal pusto… :frowning:

Licencja przyszła wczoraj wieczorem.

Czy wydruk emaila należy zachować jako dowód, jak to było w poprzednich edycjach, czy wystarczającym dowodem jest plik License.xbin przygotowany indywidualnie dla każdego posiadacza licencji ??

A do mnie nie doszła jeszcze ;/

do mnie też jeszcze nie doszła :confused: