Rozumiem że ten sposób podziała nawet dla tych którzy do tej pory nie dostali żadnego maila nawet tego z potwierdzeniem upolowania licencji? Bo ja upolowałem, dane zapisały się do bazy lecz żadnego @ nie dostałem ani od DP ani od producenta
Jeżeli dane są w bazie to owszem
o już za 3 dni następne Ciekawe co tym razem. Ja na razie upolowałem CoreEditor. Wiedziałem też że w innym polowaniu był Sothink SWF Quicker ale że program jest mi zbędny dałem szanse innym
Mam nadzieje że tym razem będzie coś ciekawego
Ostatnio było , kurcze żałuje bardzo , bo program by się przydał.Może TuneUp 2007 , albo Jetico :mrgreen:
Szalejecie z tymi polowaniami. Już za trzy dni następne. :o Oczywiście wezmę udział. :mrgreen:
A no, szaleją, szaleją. Jak to było w reklamie LOTTO: szczęście częściej ?
Żeby wygrać trzeba grać. :mrgreen:
A ja obecnie dostalem 2 licencje od firmy Macecraft (jedna dla jakiejs pani).
Co ciekawe znowu nie dostalem e-maila z kluczem a tylko link do wiadomosci od nich w ktorej znajduje sie opis z licencja.
fajnie…za 2 dni klejne polawanie…fajnie jakby byl photoshop cs3 pl
Witam!!W końcu doszła długo oczekiwana licencja.Pozdro dla wszystkich myśliwych.
Złączono Posta : 02.10.2007 (Wto) 11:53
Na samym dole powinien być plik "licence.xbin"zapisać sobie na dysk jako "wszystkie pliki"program sam znajdzie przy instalacji ten plik i doda sobie do swoich plików,sprawdzałem działa
macie jakieś pomysły z jakiej kategorii można teraz się spodziewać programu?? Hmmm… Fakt przydałby sie Potoshop CS3
moze teraz cos biorowego?? albo nawet cala rodzinka csów 3:o
Ja również otrzymałem plik z licencją. Mimo że nie jestem orzeł z angielskiego to zrozumiałem że trzeba ten plik skopiować do folderu z programem i to wszystko.
Ludzie nie przesadzajcie z tym Photoshopem… jedna licencja kosztuje 999 $…
Spoko spoko poradzilem sobie bez problemu. Pisze tylko ze nie wysylaja kluczy (licencji) na emila a tylko link do niego tj. licencji.
hehe ja to mam pecha i znowu mnie ominie bo po raz kolejny popołudniówki w pracy
Hehe, dobrze że nie chcą 3DsMax’a…
A ja marzę o Microsoft Visual C++
a ja bym chciał jakis pakiet zabespieczeń lub chociaż antywirusa