Niestety ja żadnego nie dostałem. Nawet po angielsku
PS. napisałem do redakcji, zobaczymy co odpiszą to podzielę się z Tobą informacjami aero
Niestety ja żadnego nie dostałem. Nawet po angielsku
PS. napisałem do redakcji, zobaczymy co odpiszą to podzielę się z Tobą informacjami aero
To może zacytuje, bo kolejny raz nie ma sensu pisać tego samego:
Dodam tylko, że my tego nie wysyłamy tylko producent.
Ja też dostałem 3 - zaraz je bede czytać…
Cierpliwie czekam…
ja tez dzis dostalem w koncu
nie wiem ale ja ciągle nie dostałem licencji… Miejmy nadzieję że to tylko zwykłe spóźnienie…
Ja równiez nie dostałem póki co…
Ja również nie dostałem jeszcze licencji. Wysłałem maila (bodajże w piątek bądź sobotę), ale na razie nie dostałem odpowiedzi.
Update
Dzisiaj dostałem maila z odpowiedzią z dobrych programów. Podobno brakujące licencje mają zostać dosłane w ciągu najbliższych dni.
Już minęły prawie 3 tygodnie i licencji nadal nie dostałem.
Producent nie przewidział, że wygenerowanie tak dużej liczby licencji zajmie aż tyle czasu, dlatego jest grupa ludzi, którzy nie otrzymali jeszcze swoich nagród. Jeżeli producent da nam informację, że wysłał wszystkie licencje a ktoś ich nie otrzyma to taka osoba musi już we własnym zakresie skontaktować się z firmą Macecraft, Inc.
Pamiętajcie, że w tym wypadku to nie my jesteśmy odpowiedzialni za wysyłanie licencji osobom, które upolowały program RegSupreme Pro.
Pozdrawiam
qbap
Czyli rozumiem, że redakcja jeszcze nie ma informacji o tym, że wszyscy juz otrzymali licencje? W takim razie czy wiadomo jak duża jest to liczba?
Czy to ma jakieś znaczenie?
Ma takie znaczenie, że ułatwi zorientowanie się jak szybko idzie generowanie licencji.
Ja dostałem licencje 7 dni po konkursie.
Ale uwaga - trafiła do SPAMu ! Sprawdzcie dokładnie czy wasza wygrana nie leży w koszu
Już to kiedyś chyba pisałem - dobreprogramy.pl uczą cierpliwości (też czekam na licencję). Póki co, możemy sobie pomedytować…
Zamiast medytacji proponuję mimo wszystko:
Jeżeli producent da nam informację, że wysłał wszystkie licencje
Więc sprawa wygląda następująco - firma Macecraft, Inc. wysłała pod koniec ubiegłego tygodnia wszystkie licencje do osób, które je upolowały. Jak można zauważyć pewna liczba osób nie otrzymała ich z pewnych przyczyn technicznych ponieważ wiadomości nie dochodziły lub trafiały do spamu itp. Firma Macecraft, Inc. jest wstanie jednak rozwiązać problem nie dostarczonych licencji i prosi wszystkie osoby, które upolowały uczciwe licencje by skorzystały z formularza i zgłosiły swój problem - http://www.macecraft.com/helpdesk/createticket/
Wyśle też odpowiedni mail do wszystkich łowców z odpowiednią informacją. Poza tym zalecam wyłącznie po skontaktowaniu się z Macecraft, Inc. filtru Spamu tak by wiadomość z licencją nie została skasowana automatycznie
Pozdrawiam
qbap
Rozumiem, że można wypełnić formularz po polsku, czy wymagany jest angielski ??
W moim przypadku, ten problem odpada. Nie kasuję automatycznie spamu
Niestety po angielsku, ale tak jak mówię napisze do wszystkich maila i zorbie taki wzór co gdzie wpisać