Kolejne polowanie na licencje

Dobrze , że nie upolowałem , wole korzystać z darmowych odpowiedników…

Na co to komu…?

Ciekawe kiedy doczekam się Jetico w full :wink:

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=24&id=2349

Licencja: bezpłatna (adware) / komercyjna*

I tak by mi sie nie przydało, szczególnie że nie jestem uczulony jakoś strasznie na adware :wink:

No ale nic gratuluje tym co upolowali

(pierwszy raz nie udało mi sie upolować :slight_smile: )

szkoda że nie było czegoś co by przyszło w pudełeczku pocztą jak za pierwszym razem :cry:

o to samo chciałem zapytać :slight_smile:

czy BS.Player blokuje koła?? :mrgreen:

ja także…

nie udało mi się upolować, może następnym razem:)

gracz z anglika player a ABS to nie wiem BS player ale to głupie, i do tego ten program mam na kompie:D:D

Hmm nie widzę powiązania :slight_smile: podpowiedzi z nazwą programu, jest niby BS w nazwie ale w życiu bym nie wpadł na takie powiązanie.

W sumie pewnie nawet jakbym znalazł, to bym nie upolował, bo używam darmowego Sub-Edit Playera.

Gratulacje dla wszystkich, którym udało się znaleźć powiązanie podpowiedzi ze zwierzyną ;).

Łaski nikomu nie robisz, nie chcesz nie polujesz,

proste jak dwa razy dwa.

Następnym razem poczekamy jak ufundujesz 500 Vist Ultimate :P:P:P

Co ? pierwszym razem też szło mailem…

Hmm… program dla mnie nie przydatny

Kombinowałem w innym kierunku, szukałem wśród gier (bo było: Gracz) jakiejś wyścigówki (z ABS-em :D).

Pierwsze co wpisałem do wyszukiwarki to “ABS”, ale cos mi nie pasowalo, wiec jeszcze raz wpisałem “Player” (gracz - po polsku).

Drugi, czy trzeci program z tej listy okazał się strzałem w 10!

Ja również kombinowałem inaczej :mrgreen:

Najpierw coś dla gracza - przeglądałem Alcohol120%, Fraps itp.

Potem wpisałem player w wyszukiwarkę i znalazło mi zapewne ten program, ale nie wpadłem na to, żeby zajrzeć, chociaż i tak nie potrzebuję tego programu :wink:

Gratuluję myśliwym :mrgreen:

Tak:

polowanieButton.gif

Grzesiek1

serio?.., ja myślałem ze przyszło pocztą a później tylko elektroniką…,

Oty --> kosmos. Proszę nie powielać informacji.

Popełniłem mały błąd przy wypełnianiu formularza, mam pisać na adres redakcja@dobreprogramy.pl czy do konkretnej osoby?

Niedługo przez polowaniem (10 min. < x < 1 godz.) wyświetlały się 2 transparenty. Wg dużego polowanie miało rozpocząć się za 3 godziny. Wg mniejszego - kilkanaście godzin. Program i tak nie przydałby mi się, więc nic nie straciłem. :slight_smile:

Patrykw

Pisz na ogólny.

Co do polowania, przyznam szczerz, że zajarzyłem jak wyszły licencje. Gdyby było ich 500 to bym trafił - stres zrobił swoje :wink: Mimo, to, zostawiłbym ją dla innych. Używam vpalyera i jestaudio - więcej nie potrzebuję do szczęścia. Zwycięzcom gratuluję.

U mnie to samo 8)

witam,

czy jeśli w trakcie wypełniania formularza na liczniku widniało 199, to ja byłem tym pierwszym plemnikiem, który dotarł na miejsce?

Pytanie drugie:

która wersja BS.playera była polowana, bo na stronie producenta znalazłem ze 3 conajmniej.

Pytanie 3:

jaką drogą mam ściągnąć sobie ten program, by później ewentualnie go zalicencjonować - bo do ściągnięcia jest wersja adware tylko - tak mi się wydaje przynajmniej. No chyba że do tej adłerowej wklepuje się licencję i staje się komercyjną.

Zwycięzcom i sobie gratuluje