Dobrze , że nie upolowałem , wole korzystać z darmowych odpowiedników…
Na co to komu…?
Ciekawe kiedy doczekam się Jetico w full
Dobrze , że nie upolowałem , wole korzystać z darmowych odpowiedników…
Na co to komu…?
Ciekawe kiedy doczekam się Jetico w full
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=24&id=2349
Licencja: bezpłatna (adware) / komercyjna*
I tak by mi sie nie przydało, szczególnie że nie jestem uczulony jakoś strasznie na adware
No ale nic gratuluje tym co upolowali
(pierwszy raz nie udało mi sie upolować )
szkoda że nie było czegoś co by przyszło w pudełeczku pocztą jak za pierwszym razem
o to samo chciałem zapytać
czy BS.Player blokuje koła?? :mrgreen:
ja także…
nie udało mi się upolować, może następnym razem:)
gracz z anglika player a ABS to nie wiem BS player ale to głupie, i do tego ten program mam na kompie:D:D
Hmm nie widzę powiązania podpowiedzi z nazwą programu, jest niby BS w nazwie ale w życiu bym nie wpadł na takie powiązanie.
W sumie pewnie nawet jakbym znalazł, to bym nie upolował, bo używam darmowego Sub-Edit Playera.
Gratulacje dla wszystkich, którym udało się znaleźć powiązanie podpowiedzi ze zwierzyną ;).
Łaski nikomu nie robisz, nie chcesz nie polujesz,
proste jak dwa razy dwa.
Następnym razem poczekamy jak ufundujesz 500 Vist Ultimate :P:P:P
Co ? pierwszym razem też szło mailem…
Hmm… program dla mnie nie przydatny
Kombinowałem w innym kierunku, szukałem wśród gier (bo było: Gracz) jakiejś wyścigówki (z ABS-em :D).
Pierwsze co wpisałem do wyszukiwarki to “ABS”, ale cos mi nie pasowalo, wiec jeszcze raz wpisałem “Player” (gracz - po polsku).
Drugi, czy trzeci program z tej listy okazał się strzałem w 10!
Ja również kombinowałem inaczej :mrgreen:
Najpierw coś dla gracza - przeglądałem Alcohol120%, Fraps itp.
Potem wpisałem player w wyszukiwarkę i znalazło mi zapewne ten program, ale nie wpadłem na to, żeby zajrzeć, chociaż i tak nie potrzebuję tego programu
Gratuluję myśliwym :mrgreen:
Tak:
Grzesiek1
serio?.., ja myślałem ze przyszło pocztą a później tylko elektroniką…,
Oty --> kosmos. Proszę nie powielać informacji.
Popełniłem mały błąd przy wypełnianiu formularza, mam pisać na adres redakcja@dobreprogramy.pl czy do konkretnej osoby?
Niedługo przez polowaniem (10 min. < x < 1 godz.) wyświetlały się 2 transparenty. Wg dużego polowanie miało rozpocząć się za 3 godziny. Wg mniejszego - kilkanaście godzin. Program i tak nie przydałby mi się, więc nic nie straciłem.
Patrykw
Pisz na ogólny.
Co do polowania, przyznam szczerz, że zajarzyłem jak wyszły licencje. Gdyby było ich 500 to bym trafił - stres zrobił swoje Mimo, to, zostawiłbym ją dla innych. Używam vpalyera i jestaudio - więcej nie potrzebuję do szczęścia. Zwycięzcom gratuluję.
U mnie to samo 8)
witam,
czy jeśli w trakcie wypełniania formularza na liczniku widniało 199, to ja byłem tym pierwszym plemnikiem, który dotarł na miejsce?
Pytanie drugie:
która wersja BS.playera była polowana, bo na stronie producenta znalazłem ze 3 conajmniej.
Pytanie 3:
jaką drogą mam ściągnąć sobie ten program, by później ewentualnie go zalicencjonować - bo do ściągnięcia jest wersja adware tylko - tak mi się wydaje przynajmniej. No chyba że do tej adłerowej wklepuje się licencję i staje się komercyjną.
Zwycięzcom i sobie gratuluje