Wydawało mi się, że na samym starcie polowania dostępnych było 199 licencji, nie 200. Wy też to zauważyliście?
Patrykw: jedną zabrał sobie autor programu dla znajomych. [żart] A może redaktorzy specjalnie zmienili godzinę, do której licznik miał odliczać, aby zmniejszyć ruch?
W newsie na stronie głównej jest wszystko opisane. Do upolowania była wersja “PRO Lite”
zagadka byla trudniejsza niz ostatnio, ale nie jakos bardzo, udalo mi sie odgadnac op okolo 6-7 minutach, ale programu nie bralem bo uzywam MPC i mi w zupelnosci wystarcza
milo bylo znow zgadnac i czekam na kolejne polowanie
e tam przecież to jest i tak darmowe to poco to komu ??
Witam.
Postanowiłem napisać tego posta ponieważ czytając niektóre wypowiedzi tu na forum i w komentarzach newsa o polowaniu poprostu ręce opadają.
Drodzy użytkownicy nie dość ze ktoś robi coś dla nas, stara się, wkłada wiele pracy i traci swój czas, to Wy nawet nie potraficie tego uszanować, komentarze typu “po taki szajs jakby lezał na ziemi nawet bym się nie schylił” w ogóle szkoda komentować. Nie podoba sie zabwa nie bierz w niej udziału. Najlepiej mieć pretensje do wszystkich, może ty coś zorganizujesz z “lepszymi” programami?
Ze swojej strony dziękuje administracji za polowanie
Pozdrawiam TheRamzes.
Tak właśnie było. Najpierw pojawiło się 199 licencji, potem podskoczyło do 200 a potem zaczęło ubywać.
Ciekawe…
No i druga sprawa, wiele osób nie rozumiało podpowiedzi, część tłumaczyła to tak: “Gracz to player, z ABS ma BS, no a co to “A” to nie wiem”
A to było dość fajnie skonstruowane: “GraczzABS” to “Gracz zA BS” pisząc inaczej: “Gracz za BS” czyli “Player za BS”
No to wykonujemy polecenie i co mamy?
BSPlayer
Darmowa jest wersja z reklamami. Do upolowania były licencje PRO Lite - bez reklam i z dodatkową funkcjonalnością.
Nie zwracając uwagi na ewentualne “teorie spiskowe”, powiem tyle. Tuż przed startem testowałem jeszcze aplikację i jak odpaliłem polowanie okazało się, że zostały jakieś śmieci w bazie. Ja sami zauważyliście po chwili licznik podskoczył do 200. Czyli tak jak miało być.
No racja, jakie programy są takie są ale niektórym mogą sie one przydać i fakt ktoś za to płaci a więc szacunek za to
nie wiem co masz do programow w polowaniu, caly czas sa bardzo dobrej jakosci, znane i uznane narzedzia, nie podoba sie program? nie potrzebujesz? to nie bierzesz i tyle, to tylko zabawa
jak to sie mowi: daj ludziom palec a chca cala reke
Powiem szczerze ze nie odgadłem zagadki - w pierwszej chwili myslałem ze to ABS dla graczy czyli zabezpieczenie - firewall itp :mrgreen:
Ale i tak w połowie polowania musiałem “nagle” wyjść z domu :lol:
Pewnie nawet jak bym znalazł to bym nie zapolował używam SubEditPlayer starcza do wszystkiego
Czekam na następne polowanie…
Do mnie już licencja doszła 8)
Do mnie też
Do mnie również
To fajnie, ale wystarczy już tych potwierdzeń.
dostałemmm…po prostu :■■■■: …nie działa mi na viście…po 1 nie działa przy aero lassie…po 2 nie pamięta na kogo jest i jaki kod…po 3 brzydki jest mogłem komuś innemu zostawić ten szajs
Złączono Posta : 09.10.2007 (Wto) 20:09
aha i jeszcze po 4 są ciągle bugi
kuhar mi na XP działa przepięknie, bez bugów.
Spróbuj uruchomić w trybie zgodności
wtedy to już kompletna masakra…z trybami zgodności już próbowałem…po prostu zupełnie niezgodny z vistą…ale nie żałuje…po kumpel upolował i i tak od razu wywalił…ja tam zostaje przy moim wmp11
Żałosne…