Kolejne polowanie na licencje

Wydawało mi się, że na samym starcie polowania dostępnych było 199 licencji, nie 200. Wy też to zauważyliście?

Patrykw: jedną zabrał sobie autor programu dla znajomych. :slight_smile: [żart] A może redaktorzy specjalnie zmienili godzinę, do której licznik miał odliczać, aby zmniejszyć ruch?

W newsie na stronie głównej jest wszystko opisane. Do upolowania była wersja “PRO Lite”

zagadka byla trudniejsza niz ostatnio, ale nie jakos bardzo, udalo mi sie odgadnac op okolo 6-7 minutach, ale programu nie bralem bo uzywam MPC i mi w zupelnosci wystarcza :slight_smile:

milo bylo znow zgadnac :smiley: i czekam na kolejne polowanie

e tam przecież to jest i tak darmowe to poco to komu ??

Witam.

Postanowiłem napisać tego posta ponieważ czytając niektóre wypowiedzi tu na forum i w komentarzach newsa o polowaniu poprostu ręce opadają.

Drodzy użytkownicy nie dość ze ktoś robi coś dla nas, stara się, wkłada wiele pracy i traci swój czas, to Wy nawet nie potraficie tego uszanować, komentarze typu “po taki szajs jakby lezał na ziemi nawet bym się nie schylił” w ogóle szkoda komentować. Nie podoba sie zabwa nie bierz w niej udziału. Najlepiej mieć pretensje do wszystkich, może ty coś zorganizujesz z “lepszymi” programami?

Ze swojej strony dziękuje administracji za polowanie :slight_smile:

Pozdrawiam TheRamzes.

Tak właśnie było. Najpierw pojawiło się 199 licencji, potem podskoczyło do 200 a potem zaczęło ubywać.

Ciekawe…

No i druga sprawa, wiele osób nie rozumiało podpowiedzi, część tłumaczyła to tak: “Gracz to player, z ABS ma BS, no a co to “A” to nie wiem”

A to było dość fajnie skonstruowane: “GraczzABS” to “Gracz zA BS” pisząc inaczej: “Gracz za BS” czyli “Player za BS”

No to wykonujemy polecenie i co mamy?

BSPlayer

:slight_smile:

Darmowa jest wersja z reklamami. Do upolowania były licencje PRO Lite - bez reklam i z dodatkową funkcjonalnością.

Nie zwracając uwagi na ewentualne “teorie spiskowe”, powiem tyle. Tuż przed startem testowałem jeszcze aplikację i jak odpaliłem polowanie okazało się, że zostały jakieś śmieci w bazie. Ja sami zauważyliście po chwili licznik podskoczył do 200. Czyli tak jak miało być.

No racja, jakie programy są takie są ale niektórym mogą sie one przydać i fakt ktoś za to płaci a więc szacunek za to

nie wiem co masz do programow w polowaniu, caly czas sa bardzo dobrej jakosci, znane i uznane narzedzia, nie podoba sie program? nie potrzebujesz? to nie bierzesz i tyle, to tylko zabawa

jak to sie mowi: daj ludziom palec a chca cala reke

Powiem szczerze ze nie odgadłem zagadki - w pierwszej chwili myslałem ze to ABS dla graczy czyli zabezpieczenie - firewall itp :mrgreen:

Ale i tak w połowie polowania musiałem “nagle” wyjść z domu :lol:

Pewnie nawet jak bym znalazł to bym nie zapolował używam SubEditPlayer starcza do wszystkiego

Czekam na następne polowanie…

Do mnie już licencja doszła 8)

Do mnie też :slight_smile:

Do mnie również :wink:

To fajnie, ale wystarczy już tych potwierdzeń.

dostałemmm…po prostu :■■■■: …nie działa mi na viście…po 1 nie działa przy aero lassie…po 2 nie pamięta na kogo jest i jaki kod…po 3 brzydki jest :frowning: mogłem komuś innemu zostawić ten szajs

Złączono Posta : 09.10.2007 (Wto) 20:09

aha i jeszcze po 4 są ciągle bugi

kuhar mi na XP działa przepięknie, bez bugów.

Spróbuj uruchomić w trybie zgodności :slight_smile:

wtedy to już kompletna masakra…z trybami zgodności już próbowałem…po prostu zupełnie niezgodny z vistą…ale nie żałuje…po kumpel upolował i i tak od razu wywalił…ja tam zostaje przy moim wmp11

Żałosne…