Kolejne polowanie na licencje

eeeee…o co Ci chodzi??

kuhar , jakbyś się czuł na miejscu osób, które wydały pieniądze, aby sprawić Ci przyjemność, a Tobie jeszcze źle bo to coś na Viście nie działa.

Trzeba było nie polować. Przynajmniej oszczędziła by się licencja, dla kogoś komu naprawdę się przyda. :?

no wiem…ale nie działa :frowning: mam 2 kompa z xpekiem…jak raz już na viście zarejestroałem to moge po odinstlowaniu na xpeku zinstalować??

To może nawiążę do tematu: kiedy kolejne polowanie? :smiley:

kiedyś były w piątki, ostatnio w czwartki…

kuhar haha dostał darmowy program i jeszcze narzeka :!: Człowieku opanuj sie :!: Mogłeś zostawić ten program komus innemu. Następnym razem nie bierz udziału w polowaniu :evil:

myślałem że będzie działać…a jak teraz na xpeku zainstaluje to bedzie oki?? tzn na innym kompie…

Powinno działać a na nastepny raz nie narzekaj :slight_smile:

Dobrze proszę Pana…

a kiedy następne polowanie ??

Już niedługo, odpowiednie bannery latają na http://dobreprogramy.pl/ zawsze 3 dni przed tym wydarzeniem, więc jak chcesz coś upolować to odwiedzaj nas codziennie :slight_smile:

3 dni do następnego polowania :slight_smile: Życzę powodzenia :mrgreen:

cos czuje ze znowu mi szczescie dopisze ;p

Późno dziś to polowanie. Mam nadzieję jednak, że czekanie się opłaci. Chociaż 19.00 nie specjalnie mi odpowiada.

Możesz iśc na wieczorynke.

Ja zrobiłbym polowanie jeszcze później - mniejszy ruch na łaczach, dzieci idą spać i przez to nie bedzie narzekania, że hasło za trudne czy ze program nie jest najnowszym Windowsem.

a ja chciałbym NOD 32 upolować :smiley:

Tak, najlepiej o 2:00… :roll:

A co do dzieci - to jest zabawa dla wszystkich, a nie tylko dla dorosłych…

Jeśli nawet narzekają, co z tego. Po to jest temat aby wyrażać swoją opinię na temat podpowiedzi czy całego polowania.

Nie mówię tu oczywiście o takich przypadkach, gdzie komentarz brzmi: Ee, trudne było czy Do kitu.

22/23 wystarczy :smiley:

Trzeba być odpowiednio dorosłym, żbey umieć się w nią bawić. I nie chodzi tu o ukończenie 18 lat. Znam bardziej dorosłych 12 latków niż moich kolegów z klasy z rozcznika 89 ;]

Komuś może być przykro, że jego praca jest postrzegana jako niepotrzebna. Jakbyś się czuł gdyby po Twoim wkładzie pracy ktoś powiedział, że jest nie potrzebny? Że coś mu nie pasuje. Z czystej kultury ktoś taki powinien nie wypowiadać swoich negatywnych odczuć dotyczących danego przedsięwięcia. Dlatego apeluje - nie podoba Ci się program, nie jest Ci potrzebny, uważasz że jest zbyt tani - nie bierz licencji, a tym bardziej nie komentuj! Ktoś się z niego ucieszy, a i organizatorom sprawi to nie lada radość, że uszczęśliwi kogoś.

Zaczęło się :slight_smile:

Życzę wszystkim powodzenia :slight_smile:

Ale proste jest jest udało się, pierwszy raz! Życzę powodzenia!