Mam takie pytanie:
Czy licencje będzie dożywotnia?
Mam takie pytanie:
Czy licencje będzie dożywotnia?
Najlepszy program jak dla mnie w dotychczasowych polowaniach ale niestety mi się nie udało
następnym razem może
na rok chyba licencja dożywotniej nigdy by chyba nie dali
Złączono Posta : 18.10.2007 (Czw) 19:24
ale był na poczatku mks_vir wiec po co dawać przwie tej samej kategorii program wiec mam dylemat albo mks_vir albo parasolka
Jedna licencja to około 120 zł razy 500 sztuk to daje 60 000 zł. Dzielone na 17 minut to daje 3,5 tys zł na minutę
Pogratulować vortalowi sponsorów
Super Program na pewno mi się przyda :mrgreen:
Podpowiedź - ta powódź mnie zmyliła - szukałem w programach do odzyskiwania danych (w razie gdyby dysk “zachorował, lub coś go zalało”).
to jest forma reklamy i to bardzo tania, bo nic to producenta tak naprawde nie kosztuje a dobreprogramy maja wejscia i wszyscy sie ciesza
Upolowałem
Wiadomo że “darowanemu koniu…”, ale lepiej kupić KŚ z płytką na której znajduje się GData IS 07.
Mimo to dobrze że vortal organizuje takie konkursy.
Licencja na rok?
Do 4.04.08, ale w styczniu dołożą do lipca, w kwietniu dadzą wersję 2008 (do lipca) a w lipcu przedłużą do października.
Trochę zagmatwane ale program lepszy od ArcaVir.
powódź - ochroną przed nią jest zapora ze zbiornikiem retencyjnym, a zapora to firewall choroba to wirus.
antywirus + firewall = pakiet zabezpieczający.
Raz jest program taki raz jest inny. Nigdy się wszystkim nie dogodzi
Jeszcze przed rozpoczęciem cyklu Polowań, w tym roku, na vortalu był konkurs w którym można było wygrać 100 pakietów G DATA Internet Security 2007 z licencją na 2 stanowiska i 12-miesięczną subskrypcją. Plus do tego były dostępne 5-miesięczne wersje tego samego pakietu do swobodnego pobrania - i to bez konieczności kupowania gazetki
GData IS 07
Zainstalowałem to coś i miałem cały czas zużycie proca 60% więc nie polecam.
A na jaki czas jest ta licencja bo tego nikt nigdzie nie napisał jedynie pisze:
Ale o długości licencji info niema.
Ja także dziś upolowałem : ) Od razu chciałbym się zapytać czy jest możliwe ponowne otrzymanie licencji? Upolowałem program RegSupremePro i Bs.Player ale niestety padł mi dysk a nie zdążyłem licencji zgrać?
Przecież dostałeś maila z keyem…
zomo_prl jak pobrał i zapisał pocztę na dysku, który padł, to nie ma
Zgadza się.
Konkursy organizowane przez DP są super, ponieważ jest bardzo duża szansa na wygraną. DP są najlepszym vortalem z najnowszymi newsami, dużą ilością plików oraz mało rzucającymi się w oczy reklamami. Inne strony są nimi “wypchane po brzegi”.
Jak to kiedyś lisek powiedział, że od początku polityką vortalu było nie umieszczanie dużej ilości reklam i chwała wam za to
Do upolowania były pełne licencje takie jakie można kupić na stronie ArcaBitu. Są one z 12-miesięczną subskrypcją baz sygnatur wirusów.