Kolejne polowanie na licencje

Mam takie pytanie:

Czy licencje będzie dożywotnia? :slight_smile:

Najlepszy program jak dla mnie w dotychczasowych polowaniach :smiley: ale niestety mi się nie udało :frowning: następnym razem może

na rok chyba licencja dożywotniej nigdy by chyba nie dali

Złączono Posta : 18.10.2007 (Czw) 19:24

ale był na poczatku mks_vir wiec po co dawać przwie tej samej kategorii program wiec mam dylemat albo mks_vir albo parasolka

Jedna licencja to około 120 zł razy 500 sztuk to daje 60 000 zł. Dzielone na 17 minut to daje 3,5 tys zł na minutę :open_mouth:

Pogratulować vortalowi sponsorów :slight_smile:

Super :slight_smile: Program na pewno mi się przyda :mrgreen:

Podpowiedź - ta powódź mnie zmyliła - szukałem w programach do odzyskiwania danych (w razie gdyby dysk “zachorował, lub coś go zalało”).

to jest forma reklamy i to bardzo tania, bo nic to producenta tak naprawde nie kosztuje a dobreprogramy maja wejscia i wszyscy sie ciesza :slight_smile:

Upolowałem :slight_smile:

Wiadomo że “darowanemu koniu…”, ale lepiej kupić KŚ z płytką na której znajduje się GData IS 07.

Mimo to dobrze że vortal organizuje takie konkursy.

Licencja na rok?

Do 4.04.08, ale w styczniu dołożą do lipca, w kwietniu dadzą wersję 2008 (do lipca) a w lipcu przedłużą do października.

Trochę zagmatwane ale program lepszy od ArcaVir.

powódź - ochroną przed nią jest zapora ze zbiornikiem retencyjnym, a zapora to firewall :slight_smile: choroba to wirus.

antywirus + firewall = pakiet zabezpieczający.

Raz jest program taki raz jest inny. Nigdy się wszystkim nie dogodzi :wink:

Jeszcze przed rozpoczęciem cyklu Polowań, w tym roku, na vortalu był konkurs w którym można było wygrać 100 pakietów G DATA Internet Security 2007 z licencją na 2 stanowiska i 12-miesięczną subskrypcją. Plus do tego były dostępne 5-miesięczne wersje tego samego pakietu do swobodnego pobrania - i to bez konieczności kupowania gazetki :stuck_out_tongue:

GData IS 07

Zainstalowałem to coś i miałem cały czas zużycie proca 60% więc nie polecam.

A na jaki czas jest ta licencja bo tego nikt nigdzie nie napisał jedynie pisze:

Ale o długości licencji info niema.

Ja także dziś upolowałem : ) Od razu chciałbym się zapytać czy jest możliwe ponowne otrzymanie licencji? Upolowałem program RegSupremePro i Bs.Player ale niestety padł mi dysk a nie zdążyłem licencji zgrać?

Przecież dostałeś maila z keyem…

zomo_prl jak pobrał i zapisał pocztę na dysku, który padł, to nie ma :slight_smile:

Zgadza się.

Konkursy organizowane przez DP są super, ponieważ jest bardzo duża szansa na wygraną. DP są najlepszym vortalem z najnowszymi newsami, dużą ilością plików oraz mało rzucającymi się w oczy reklamami. Inne strony są nimi “wypchane po brzegi”.

Jak to kiedyś lisek powiedział, że od początku polityką vortalu było nie umieszczanie dużej ilości reklam i chwała wam za to

Do upolowania były pełne licencje takie jakie można kupić na stronie ArcaBitu. Są one z 12-miesięczną subskrypcją baz sygnatur wirusów.