Tam należy podać swój adres mailowy, na który wcześniej wysłany był klucz licencyjny i w odpowiedzi powinieneś otrzymać go ponownie.
Mi też się udało upolować dzisiejszą zwierzynę, w sumie to był chyba drugi program, który sprawdziłem :). Podpowiedź była banalna, a w porównaniu z tą podpowiedzią podczas polowania na BSPlayer, to chyba nawet bardzo bardzo banalna ;).
Program się przyda, za 2 miesiące kończy mi się licencja na Kaspersky’ego Home więc jeśli o mnie chodzi, to z programem lepiej trafić nie mogliście ;).
A od kiedy jest początek licencji? Od momentu pierwszej aktywacji? Czy można ten program używać powiedzmy od końca grudnia do grudnia następnego roku czy początek licencji jest ustawiony jakoś na sztywno?
Szczerze mówiąc - nie mam zielonego pojęcia. Nie wgłębialiśmy się w takie szczegóły podczas uzgodnień z producentem. Podejrzewam jednak, że licencja będzie na rok od chwili jej wysłania przez producenta.
kurzun26 w wolnym tłumaczeniu znaczy to tyle, że twojego maila niestety nie ma w bazie firmy, związanej z wysyłką licencji. Jeżeli takową dostałeś, aktywowałeś i ją “zgubiłeś” to - skontaktuj się z firmą bezpośrednio. Podając dane z rejestracji (licencja była imienna) powinieneś ją otrzymać…
wiadomo już czy wygrane licencje na ArcaVir są już rozsyłane? a jak nie, to kiedy będą?
po wygraniu licencji zainstalowałem sobie, na jednym ze swoich komputerów, wersję demo - 14 dniową. mam nadzieję, że zanim zakończy się okres testowy, otrzymam już wygraną licencję, aby podmienić numer seryjny i korzystać dalej z tego programu.