Kolejne polowanie na licencje

Napisałem do producenta programu maila z prośbą o wysłanie należnej mi licencji, czekam na odpowiedź. Dam znać jak mi odpiszą.

Złączono Posta : 12.11.2007 (Pon) 11:31

No i po interwencji na pomoc@arcabit.pl licencje otrzymałem. :slight_smile:

Licencji dalej nie ma :?

napisałeś ??

sry nie zauważyłem tego…

raczej nie napisze bo nie mam ochoty się prosić o własną wygraną :stuck_out_tongue:

A kto Ci się każe prosić - przy tej ilości (500) osób, które wygrały zawsze mogą zdarzyć się jakieś przeoczenia. Możliwe też, że wysłali maila, a ten po prostu nie dotarł. Warto zwrócić się do nich z zapytaniem o licencję, w obecnych czasach jak nie poprosisz to nic nie załatwisz. Np. w dziekanacie prosi się podczas każdej wizyty :slight_smile: bez tego student nic by nie załatwił :), a przecież też mu się należy.

A propos: albo przegapiłem, albo dawno nie było polowania…

dawno nie było polowania…

Co trzeba wysłać na pomoc@arcabit.pl , aby wiedzieli, że nie próbuję ich naciągnąć, tylko naprawdę wygrałem?

zapewne imie, nazwisko i dane adresowe jakie podales przy wygraniu licencji bo pewnie dostali zrzutke bazy osob, ktore wygraly licencje

No tak. Nie pomyślałem, że wystarczą dane osobowe.

a kto powiedział, że one cały czas będą ? :wink:

No nikt, ale fajnie jest jak są :wink: :stuck_out_tongue:

Na stronie polowania jest napisane “Kolejne polowanie już niebawem!” więc wszyscy czekają na następne :slight_smile:

W czwartek będzie kolejne polowanie, ciekawe jaką licencję będzie można zdobyć tym razem. Mam przynajmniej nadzieję, że uda mi się ją znaleźć, bo ostatnio do polowań szczęścia nie mam :slight_smile:

Ja zawsze miałem inne sprawy do załatwienia i nigdy nie mogłem wziąść udziału w polowaniu. Swoją droga, które to już polowanie?

Eh, jak zwykle w czwartek, kiedy jestem w pracy. Trudno, może kiedyś uda mi się w ten dzień wolne załatwić.

Siódme. :slight_smile:

A tak ciężko zobaczyć tutaj:

http://polowanie.dobreprogramy.pl/Defau … m=Archiwum

:shock:

hehe a mi w końcu wypada wolny dzień :stuck_out_tongue: zawsze mnie omijało :?

No zobacztymy co z tego wyniknie - ostatnio nie miałem szczęścia, do odgadywania, inna rzecz to to, że programy okazywały się i tak mało przydatne jak dla mnie.

Tak sobie poczytałem historię polowań i widać że czas trwania kolejnego polowania jest coraz krótszy (prawie zawsze). Wg mnie jutrzejsze polowanie potrwa najwyżej 15 minut.