Napisałem do producenta programu maila z prośbą o wysłanie należnej mi licencji, czekam na odpowiedź. Dam znać jak mi odpiszą.
Złączono Posta : 12.11.2007 (Pon) 11:31
No i po interwencji na pomoc@arcabit.pl licencje otrzymałem.
Napisałem do producenta programu maila z prośbą o wysłanie należnej mi licencji, czekam na odpowiedź. Dam znać jak mi odpiszą.
Złączono Posta : 12.11.2007 (Pon) 11:31
No i po interwencji na pomoc@arcabit.pl licencje otrzymałem.
Licencji dalej nie ma :?
napisałeś ??
sry nie zauważyłem tego…
raczej nie napisze bo nie mam ochoty się prosić o własną wygraną
A kto Ci się każe prosić - przy tej ilości (500) osób, które wygrały zawsze mogą zdarzyć się jakieś przeoczenia. Możliwe też, że wysłali maila, a ten po prostu nie dotarł. Warto zwrócić się do nich z zapytaniem o licencję, w obecnych czasach jak nie poprosisz to nic nie załatwisz. Np. w dziekanacie prosi się podczas każdej wizyty bez tego student nic by nie załatwił :), a przecież też mu się należy.
A propos: albo przegapiłem, albo dawno nie było polowania…
dawno nie było polowania…
Co trzeba wysłać na pomoc@arcabit.pl , aby wiedzieli, że nie próbuję ich naciągnąć, tylko naprawdę wygrałem?
zapewne imie, nazwisko i dane adresowe jakie podales przy wygraniu licencji bo pewnie dostali zrzutke bazy osob, ktore wygraly licencje
No tak. Nie pomyślałem, że wystarczą dane osobowe.
a kto powiedział, że one cały czas będą ?
No nikt, ale fajnie jest jak są
Na stronie polowania jest napisane “Kolejne polowanie już niebawem!” więc wszyscy czekają na następne
W czwartek będzie kolejne polowanie, ciekawe jaką licencję będzie można zdobyć tym razem. Mam przynajmniej nadzieję, że uda mi się ją znaleźć, bo ostatnio do polowań szczęścia nie mam
Ja zawsze miałem inne sprawy do załatwienia i nigdy nie mogłem wziąść udziału w polowaniu. Swoją droga, które to już polowanie?
Eh, jak zwykle w czwartek, kiedy jestem w pracy. Trudno, może kiedyś uda mi się w ten dzień wolne załatwić.
Siódme.
hehe a mi w końcu wypada wolny dzień zawsze mnie omijało :?
No zobacztymy co z tego wyniknie - ostatnio nie miałem szczęścia, do odgadywania, inna rzecz to to, że programy okazywały się i tak mało przydatne jak dla mnie.
Tak sobie poczytałem historię polowań i widać że czas trwania kolejnego polowania jest coraz krótszy (prawie zawsze). Wg mnie jutrzejsze polowanie potrwa najwyżej 15 minut.