Ja licencje dostałem wczoraj o 21:44 ale dopiero dzisiaj zauważyłem że ją mam bo trafiła do spamu, filtr Gmaila jest za dokładny chyba
Jak na razie się sprawuje super, w końcu jakiś pakiet zabezpieczający, który nie muli mi kompa.
Dzięki.
Ja licencje dostałem wczoraj o 21:44 ale dopiero dzisiaj zauważyłem że ją mam bo trafiła do spamu, filtr Gmaila jest za dokładny chyba
Jak na razie się sprawuje super, w końcu jakiś pakiet zabezpieczający, który nie muli mi kompa.
Dzięki.
to świetnie, cieszymy się. Post - KOSZ
U mnie jeszcze nie ma… aczkolwiek czekam
EDYTA
Znalazłem w spamie… częsciej chciałbym znajdować takie śmieci
A u mnie świeci pustkami i nic nie ma :?
ja dostałem licencję w poniedziałek czuli wczoraj ale dopiero dziś sprawdziłem pocztę…
Proszę zaprzestać zbędnych postów. Wszelkie niewnoszące właściwie nic do tematu będą kasowane.
kolejny dzien pustki w skrzynce
szkoda, ze to tak dlugo trwa
Moi wszyscy znajomi już dostali. Ja niestety nie. Czy można sie przypomnieć np. dobrymprogramom.pl albo producentowi ArcaVira? Jest jakiś namiar na kontakt ws. licencji?
sprawdź w katalogu spamu na końcie mailowym może tam jest
ja dopiero dzis dostalem i nawet do spamu nie trafilo
Sprawdzałem już wiele razy od poniedziałku. I niestety nic nie ma. A szkoda bo program świetny.
No nic dalej nie ma :?
A nie ma jakiegoś maila czy czegoś że im powiedzieć żeby jeszcze raz wysłali ?
napisz do rekacji na maila, w ktorym poinformowali cie o wygranej
jeszcze nie otrzymałem licencji
Ja też nie. Napisałem maila w tej sprawie do redakcji DP.
Teraz z innej beczki. Oddam w dobre ręce licencje na program, który był we wcześniejszym polowaniu. Myślałem , że się przyda, ale dostałem pajączka, tak więc CoreEditor jest mi zbędny.
Złączono Posta : 03.11.2007 (Sob) 11:59
Oczywiście, jeżeli regulamin na to pozwala
:?
Może najwyższy czas go przeczytać. Licencja jest imienna.
no właśnie tak myślałem. Cóż. Może się i przyda
Pozdrawiam
A licencji z ostatniego polowania jak nie było tak nie ma :?
nadal nie ma…