Dajcie jakąś podpowiedź
Upolowane, trudne nie było
Gratuluje sobie i wszystkim którym szczęście dopisało Najgorsze w polowaniach są te przeciążenia, ale i tak warto
Pozdro
Proszę otwarta głowa i to co napisałem powyżej.
Też wiem co to za progs , ale nie przyda mi się , zostawiam komuś innemu
Jako, że polowanie właśnie dobiegło końca, podaję rozstrzygnięcie dla tych, którym się nie udało: Helium Music Manager
Mi się progs przyda Dziekuje.
Helium Music Manager 2007
Nie dałem rady bo miałem za duże lagi ale cały czas szukałem w kategori “Multimedia” ta nutka była więcej warta niż literki
oj KYNEK nieładnie
Helium Music Manager 2007
Złączono Posta : 22.11.2007 (Czw) 18:27
koniec
@ Morgen
Widać nie wszyscy potrafią się bawić… decyzję co z takimi zrobić pozostawmy administratorom. Szkoda tylko, że przez takich cierpią Ci, którzy przestrzegają zasad konkursu i próbują upolować licencję własnymi siłami.
Ja również upolowałem
Znalazłem ten program jak zostało ok 230 licencji - na początku kombinowałem coś z “Home Edition” ale się nie udało, potem wpisałem “Hel” do wyszukiwarki i jak zobaczyłem program z Music w nazwie to już wiedziałem, że to jest to. Ale poczytałem opis i stwierdziłem, że mi ten program niepotrzebny - nie mam co katalogować
ja tam najpierw zaczalem wpisywac jakies helósemka, helćwierćnuta, helnuta i jeszcze po ang aż zapaliło sie światełko żeby wpisać music i już reszta to było łatwe
Mnie też jest zbędny
Udało się Ślicznie dziękuję DP!
szkoda że nie po polsku ale moze sie przyda z tym bajzlem utworów na dysku
ja tez sie pochwale ze upolowalem
producent programu udostępnia na swojej stronie program do przetłumaczenia więc może stworzymy razem spolszczenie i serwis je zamieści
ja dzisiaj sie zabieram do tworzenia spolszczenia więc jak już zrobie to wrzuce na rapidshare i bedą wszyscy mieli dostępne
Złączono Posta : 23.11.2007 (Pią) 13:46