Kolejne polowanie na licencje

Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że program ma być niedługo spolszczony.

ale od przybytku głowa nie boli :stuck_out_tongue:

możesz też nam podesłać - wrzucimy na nasz serwer i udostępnimy w dziale Programy.

szkeleton , zapoznaj się z regulaminem forum. Post > /dev/null

co należy robić gdy nie otrzymało się jeszcze licencji na Helium Music Manager?

Przejrzyj cały temat, anie zadajesz takie pytania …

Wygrałem uczciwie a licencji nie mam do teraz, ale czekam dalej. :frowning:

Potwierdzam pisałem do twórców - potwierdzili, że aktualnie ktoś spolszcza już ten program bo ja chciałem to zrobić (w liście pisałem o zgodę na translację). Zobaczymy jak to będzie.

Ja również nie otrzymałem tej licencji (ostatnie polowanie). Widocznie z terminowością tak jak na poczcie…:slight_smile:

Już przekroczono 2 tygodnie a licencji nadal nie ma… u was też tak jest?

Przynajmniej u mnie tak.

Ja również licencji nie otrzymalem :confused:

Ja także, ale pamiętajmy, że jest to 14 dni roboczych! Data polowania 22.11.07. data najpóźniejszego otrzymania licencji to 12.12.07.

Ale to vortal DP był organizatorem polowania,i to DP powinno zadbać o to aby licencje dotarły na czas do uczestników “Polowania na licencje” POZDRO dla całej redakcji.

Powiedz mi jak DP ma zadbać o wysyłanie licencji, jak DP ich NIE POSIADA. DP jest tylko pośrednikiem w ich wysyłaniu.

A jak myślisz ? Nie pośrednikiem tylko organizatorem,więc do niego należy dopilnowanie aby wygrane dotarły do wszystkich polujących! !!

Gdyby Redakcja DP siedziała spokojnie z założonymi rękoma, to mail, który zacytowałeś w jednym ze swoich wcześniejszych postów w ogóle nie powstałby i nie zostałby wysłany…

Przepraszamy wszystkich uczestników za opóźnienie jednak specyfika “Polowania…” jest taka, iż my przesyłamy listę zwycięzców do producenta, ten generuje klucze, a następnie przesyła je do osób znajdujących się na dostarczonej przez nas liście.

Tak więc jak zaznaczyliśmy w mailu zwłoka nie wynikła z naszej winy, listę przesłaliśmy na czas. Winien nie jest również producent, który naprawdę bardzo stara się aby Czytelnicy byli zadowoleni (świadczy o tym choćby przygotowywanie spolszczenia). Prozaiczne problemy komunikacyjne spowodowały utratę kilku cennych dni. Wbrew temu co się wydaje miało to znaczenie ponieważ producent nie dysponuje narzędziem do hurtowej generacji kluczy, jest to więc pracochłonna, a co ważniejsze czasochłonna procedura.

Prosimy więc wszystkich zwycięzców o wyrozumiałość i przepraszamy za opóźnienie.

I na tym zakończymy.

Proszę zaprzestać bezsensownych dysput i sprzeczek.