Kolejne polowanie na licencje

qbap , czekamy,czekamy :stuck_out_tongue:

Bedzie zaraz po weekendzie majowym :slight_smile:

Skoro VOBIS wprowadził w swojej ofercie licencje na oprogramowanie w wersjach elektronicznych, może teraz chętniej będzie sponsorować programy do kolejnych edycji polowań ??

Vobis nie jest producentem tych produktów, raczej pośrednikiem ułatwiającym ich zakup :slight_smile:

no ale ma teraz dostęp hurtowy i dojścia :lol: :lol:

Hmmmmmmm, a w którym miejscu ja napisałem że jest producentem ??

I kto powiedział że pośrednik w ramach współpracy z vortalem nie może udostępnić puli licencji na oprogramowanie w ramach polowania??

A to że udostępnia wersje elektroniczne licencji ułatwi tylko ich dostarczenie zwycięzcom.

To tylko sugestia z mojej strony, a co redakcja z tym zrobi to już Wasza sprawa

To nie jest tak proste jak mogłoby się wydawać. Vobis te licencje musiałby najpierw formalnie kupić od producenta aby móc je ewentualnie później przekazać na polowanie. Generalnie jest to bardziej skomplikowane formalnie niż pozyskiwanie licencji bezpośrednio u producentów. Niemniej, nie wykluczone, że tak przy którymś polowaniu będzie :wink:

za trzy dni polowanie :smiley:

też się cieszę - w tym roku jeszcze nic nie wygrałem więc to najwyższy czas :stuck_out_tongue:

Może w końcu coś wygramy :smiley:

Tylko tyle, że nie jestem pełnoletni :stuck_out_tongue: ale jak starzy się zgodzą, to podam ich dane :smiley:

I jeszcze zależy, na co będzie nagroda…

Mając zgodę od rodziców na wzięcie udziału w konkursie, bez problemu możesz posługiwać się swoimi danymi. :slight_smile:

Tyle, że jak to będzie w sobotę, to cały dzień przed kompem murowany, bo nie wiadomo o której to moze być :wink:

Dopiero teraz zauważyłem, że polowanie jest w sobotę. Mam nadzieję, że polowanie nie będzie się odbywać w czasie kwalifikacji do F1.

Proponuję: sobota, wczesnym wieczorem :wink: .

Pozdrawiam!

Sci-Clone ,

licznik już “chodzi” i zatrzymać go w, ni jaki sposób :stuck_out_tongue:

Taa …

Ja myslę że 23.00 w sobotę to najodpowiedniejsza pora …

Każdy by sobie proponował o której mu pasuje.

Nie pasuje ci to nie bierzesz udziału. Proste.

Ja nie mam żadnego banneru z tą informacją. Tak jak było kiedyś,

że zegar odliczał ile do rozpoczęcia polowania. On tu już gdzieś jest ?

goodprogram , jeszcze nie pokazuje ile godzin do rozpoczęcia polowania ale banerek z dniami jest :smiley: :stuck_out_tongue:

Eee… ja nic nie mam.

na vortalu przed chwilą był,przynajmniej u mnie :slight_smile:

Poblokuj wszystko w przeglądarce to wtedy bedziesz miał :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

2898af79db9b5771.jpg