Po skorzystaniu z tego formularza do odzyskiwania hasła dostałem maila zaadresowanego na moje dane adresowe, czyli muszą mieć nas w bazie Też mam pocztę na o2.pl, ale teraz będę podawał przy polowaniach na gmail.com
Hehe. Odkąd pamiętam zawsze były problemy z dostawaniem maili a polskie poczty. Na Gmail wszystko zawsze dochodzi błyskawicznie nie ma problemu
kiedy jakieś polowanko?
Faktycznie już bardzo dawno było…
może na Prima aprilis :lol:
W najbliższych dniach planujemy dostawienie kolejnego, wydajnego serwera do klastra obsługującego DP. Do tego momentu przeprowadzenie kolejnego polowania jest bardzo ryzykowne ze względu na olbrzymie obciążenie generowane przez użytkowników podczas tej akcji.
Prace planujemy zakończyć w przyszłym tygodniu.
czy to oznacza ze krotko po zakonczeniu prac mozna sie spodziewac kolejnego polowania?
sphinx , no chyba tak , z tego cytatu tak możemy wywnioskować.
dokładnie tak
a możesz zdradzić jakąś datę?
Serwer został postawiony.
Myśliwi - czuwajcie, bo nie znacie dnia ni godziny
Pewnie jak zwykle czwartek, oczywiście w godzinach kiedy jestem w pracy
weź urlopik :mrgreen: coś za coś
Popieram Areh’a, zróbcie polowanie w inny dzień niż w czwartek
może niedziela
a może poczekajcie,sprawdzę sobie grafik i powiem w który dzień mi pasuje co??..o akurat w niedziele mam popołudniówkę nie pasuje mi :roll: :roll: :roll: zaraz każdy sobie będzie wybierał dni jakie mu pasuje,bez przesady :x
Vanshei , niedzielne przedpołudnie ? :lol:
ta, a może w niedziele o 5.00? bo mi tak pasuje
Ludzie #-o jacy wy dziwni troszku … kto was zmusza do brania udziału w polowaniu, nima czasu czy t.p. trudno i kropka nie biorę i nie robie zamieszania
Witam wszystkich
w najblizszym czasie zorganizujemy jakies polowanko na licencje. Informacja o polowaniu bedzie jak zwykle umieszczona w formie banera na stronie glownej vortalu kilka dni wczesniej
Pozdrawiam
qbap