Kolejne polowanie na licencje

Hasło było proste bo odrazu wiedziałem że chodzi o program o nazwie podbnej do szamponu, tylko że nie wiedziałem czy to ma być firewall czy inne wersje :> Przeszukałem wszystkie i znalazłem :smiley:

Program mi się przyda :slight_smile:

Dziękuje organizatorom i gratuluję tym co wygrali :smiley:

No proszę… z szamponem nie skojarzyłem tej podpowiedzi :x #-o . Nie dla łysych skojarzyło mi się z jakimś “systemowym narzędziem”, które nie jest polecane dla początkujących użytkowników komputera. To skojarzenie również okazało się trafne :smiley: ale szampon nie przyszedł mi na myśl… to chyba te upały tak na człowieka wpływają ;).

Ja wpisałem optimizer do wyszukiwarki i druga pozycja okazała się trafna 8)

jak wypełniałem formularz było 11 licencji jak wysłałem 0 :frowning: :frowning: :-x

ja skojażyłem podobnie jak boczi: optymalnie -->optymalizacja --> narzędzia systemowe( pierwsza pozycja okazała się trafna :-D)

W dniu 10.05.2008 , o godzinie 17:47 został dopisany post przez jasiek525

i jeszcze jedno dość głupie i śmieszne pytanie: czy sobota to też dzień roboczy:?: :smiley:

Wniosek :arrow: musisz popracować nad umiejętnością szybkiego pisania na klawiaturze :wink:

albo poprostu podczas szukania programu bardziej wysilić szare komurki i go szybciej znaleźć

Nie brałem udziału w Polowaniu , ale nie powiem ciekawa propozycja.

No i przegapiłem polowanie :(. Ale program i tak mi się by nie przydał, tak więc nic straconego :wink:

Miałem taką sama sytuacje jak kolega :stuck_out_tongue: Po prostu za późno skupiłem się nad zagadką, a zmarnowałem czas na bezsensowne przeglądanie wszystkich programów w grafice :smiley:

O proszę znów pojawił się licznik odliczający czas do następnego polowania. Kolejne polowanko za 3 dni :slight_smile: -> http://polowanie.dobreprogramy.pl/

Rozpieszczacie nas :D/ .

Łe w poniedziałek, ciekawe o której?

Dobrze że mature mam dopiero we wtorek :smiley:

jak nie było to nie było a teraz przesyt

a co do ostatniego polowania to myślałem że jak zwykle będzie późnym popołudniem a to o 12 byłem mocno zaskoczony wszedłem o 15 a tu już po polowaniu :frowning: ale dla mnie niezbyt potrzebna by była licencja więc dużej straty nie ma

Ostatnio chyba w tamtym roku jak polowania były tak często, to potem była prawie półroczna przerwa. Mam nadzieję, że teraz sytuacja się nie powtórzy.

a dokładne odliczanie pojawi sie o północy czy 24 godziny przed polowaniem

Nieźle :D. Mam chrapkę na jakiegoś dobrego antywira albo coś podobnego ^^.

Wierszyk do redakcji:

_ Fajnie by było żeby polowanko w sobotę się odbyło. _

_ Ludzie w poniedziałek w robocie i w szkole, _

_ albo kupują środek na mole. :smiley: _

_ A może w aptece siedzą lub obiad jedzą? _

_ Przełóżcie polowanie bo będzie lanie. _ (nic innego sie nie rymowało :smiley: )

Trochę nie wyszedł ale może być bo najważniejsze jest przesłanie do redakcji.

>AK47

Bez przesady -> polowanie to nie obwiązek.

I tak mamy duże ułatwienie , że wiemy kiedy będzie polowanie.

Czyli nie musimy polować na polowanie. :smiley:

A tak z ciekawości to otrzymał już ktoś licencje na tego Ashampoo?? czy czekają do ostatniej chwili z ich wysłaniem