Kolejne polowanie na licencje

Jeszcze nie dostarczone, ale dopiero minął tydzień, a termin jest do 14 dni roboczych :slight_smile:

Trzeba cały dzień koczować przed komputerem… Mam nadzieję, że zdążę przyjść ze szkoły…

zmiana zasad? nie ma licznika tylko jest napis że polowanie dziś… czyli trzeba siedzieć cały dzien i odświeżać strone zeby załapać sie na polowanie?

Lista zwycięzców w polowaniu na program WinOptymizer 5 została w piątek późnym wieczorem przekazana producentowi. W najbliższym czasie warto wyczulić się na sprawdzanie SPAMU, ponieważ tam mogą trafić klucze z licencjami. Proszę pamiętać, że redakcja dobreprogramy nie odpowiada ze niedostarczenie z jakiegoś względu licencji! - pomocy proszę szukać wówczas u producenta oprogramowania odpowiedzialnego za rozesłanie wygranych.

Polowanie odbędzie się dzisiaj, a informacja o czasie nie musi być podana 24 h przed tym zdarzeniem. Jeżeli jesteś stałym Czytelnikiem to odwiedzasz nas częściej niż raz w tygodniu i z pewnością będziesz na czas. Jak ktoś nie ma dzisiaj czasu to trudno, może wygra coś w kolejnych polowaniach.

Na licencje sobie spokojnie poczekam prędzej czy później dotrze :] a jak z dzisiejszym polowaniem? o któej godzinie ma być czy trzeba polowań na polowanie jak juz wczesniej bylo powiedziane? :slight_smile:

EDIT: czyli pewnie jak to było wczesniej między 17 a 19 można sie spodziewac polowanka? :slight_smile:

Licznik jest już odpalony, więc możesz sobie sprawdzić. A polować na polowanie zawsze trzeba :stuck_out_tongue: W końcu to polowanie na licencje, a nie formalność.

no właśnie widze licznik:]

a już myślałem że przygotowaliście mniejszą liczbę licencji ale jakiegoś porządnego cenionego programu i dlatego nie była znana godzina polowania - wtedy trzeba by siedzieć prawie cały dzień na DP i czekać na polowanko z ukrycia

błędne rozumowanie :wink: biorąc pod uwagę, że baner reklamujący polowanie pojawia się na 3 dni przed polowaniem, to wchodząc raz w tygodniu bardzo łatwo można go nie zauważyć :wink: biorąc pod uwagę daty dotychczasowych polowań wystarczyło wchodzić na Vortal co niedzielę by nie trafić na żadne z dotychczasowych polowań:P ale to tak tylko z nudów :wink: EOT :stuck_out_tongue:

Właśnie to napisałem tak :stuck_out_tongue: Jak ktoś wchodzi raz w tygodniu to ma pecha, stali Czytelnicy są po kilka razy dziennie i to dla nich są organizowane polowania. To taki bonus od nas dla Was, że jesteście z nami, tak samo jak gra na weekend czy komiks z piratem.

na licencje trial shareware GNU GPL będziecie polować

No coments :arrow: żenada !!

Kurcze szkoda, nie ma mnie w domu o tej godzinie… :cisza:

Najlepsze to jest to, że wchodzę min. raz dziennie na Vortal Dobrepogramy.pl ale mam włączony dodatek AdBlock - licznika odmierzającego czas nie ma, a tylko sam napis Polowanie, którego zbytnio nie dostrzegam. :slight_smile:

Czekam! Jeszcze 1h 40min.

Mnie też pewnie nie będzie - mówi się trudno i czeka do następnego polowania.

enter6- jak korzystasz z gotowych zestawów filtrów to się nie dziw.

doczekam do 19 :smiley:

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. :frowning:

3 minuty :smiley:

Czekam od 5 godzin bo w tedy licznik zauważyłem :smiley:

i tak czekam i czekam :smiley:

Stronka się muli :expressionless: .

Muli ? to mało powiedziane :expressionless:

No, jeszcze żadnego programu nie udało mi się przejrzeć :x .