Jeszcze nie dostarczone, ale dopiero minął tydzień, a termin jest do 14 dni roboczych
Trzeba cały dzień koczować przed komputerem… Mam nadzieję, że zdążę przyjść ze szkoły…
zmiana zasad? nie ma licznika tylko jest napis że polowanie dziś… czyli trzeba siedzieć cały dzien i odświeżać strone zeby załapać sie na polowanie?
Lista zwycięzców w polowaniu na program WinOptymizer 5 została w piątek późnym wieczorem przekazana producentowi. W najbliższym czasie warto wyczulić się na sprawdzanie SPAMU, ponieważ tam mogą trafić klucze z licencjami. Proszę pamiętać, że redakcja dobreprogramy nie odpowiada ze niedostarczenie z jakiegoś względu licencji! - pomocy proszę szukać wówczas u producenta oprogramowania odpowiedzialnego za rozesłanie wygranych.
Polowanie odbędzie się dzisiaj, a informacja o czasie nie musi być podana 24 h przed tym zdarzeniem. Jeżeli jesteś stałym Czytelnikiem to odwiedzasz nas częściej niż raz w tygodniu i z pewnością będziesz na czas. Jak ktoś nie ma dzisiaj czasu to trudno, może wygra coś w kolejnych polowaniach.
Na licencje sobie spokojnie poczekam prędzej czy później dotrze :] a jak z dzisiejszym polowaniem? o któej godzinie ma być czy trzeba polowań na polowanie jak juz wczesniej bylo powiedziane?
EDIT: czyli pewnie jak to było wczesniej między 17 a 19 można sie spodziewac polowanka?
Licznik jest już odpalony, więc możesz sobie sprawdzić. A polować na polowanie zawsze trzeba W końcu to polowanie na licencje, a nie formalność.
no właśnie widze licznik:]
a już myślałem że przygotowaliście mniejszą liczbę licencji ale jakiegoś porządnego cenionego programu i dlatego nie była znana godzina polowania - wtedy trzeba by siedzieć prawie cały dzień na DP i czekać na polowanko z ukrycia
błędne rozumowanie biorąc pod uwagę, że baner reklamujący polowanie pojawia się na 3 dni przed polowaniem, to wchodząc raz w tygodniu bardzo łatwo można go nie zauważyć
biorąc pod uwagę daty dotychczasowych polowań wystarczyło wchodzić na Vortal co niedzielę by nie trafić na żadne z dotychczasowych polowań:P ale to tak tylko z nudów
EOT
Właśnie to napisałem tak Jak ktoś wchodzi raz w tygodniu to ma pecha, stali Czytelnicy są po kilka razy dziennie i to dla nich są organizowane polowania. To taki bonus od nas dla Was, że jesteście z nami, tak samo jak gra na weekend czy komiks z piratem.
na licencje trial shareware GNU GPL będziecie polować
No coments żenada
Kurcze szkoda, nie ma mnie w domu o tej godzinie… :cisza:
Najlepsze to jest to, że wchodzę min. raz dziennie na Vortal Dobrepogramy.pl ale mam włączony dodatek AdBlock - licznika odmierzającego czas nie ma, a tylko sam napis Polowanie, którego zbytnio nie dostrzegam.
Czekam! Jeszcze 1h 40min.
Mnie też pewnie nie będzie - mówi się trudno i czeka do następnego polowania.
enter6- jak korzystasz z gotowych zestawów filtrów to się nie dziw.
doczekam do 19
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.
3 minuty
Czekam od 5 godzin bo w tedy licznik zauważyłem
i tak czekam i czekam
Stronka się muli .
Muli ? to mało powiedziane
No, jeszcze żadnego programu nie udało mi się przejrzeć :x .