Kolejne polowanie na licencje

Najśmieszniejsze są opinie ludzi którzy mają problem bo:

• nie spodobał się program - pewnie liczą że dostaną viste box za free

• nie spodobała się godzina - to już jest porostu szczyt ********

Szanuje to forum, ale naprawdę czytając komentarze pod polowaniem tym i poprzednimi, można dostać szału, Panie Krogulec i reszta - podziwiam

Nie dość, że robicie fajną zabawę, fajny konkurs, to jeszcze musicie się ze tego tłumaczyć bo jednemu czy drugiemu pajacowi nie pasi godzina sam program czy jeszcze coś innego

W ogóle fajnie by było gdyby na przykład: polowanie było zapowiedziane na wtorek jakiegoś dnia, ale nie była by podana godzina, i w ciągu 24h w którymś momencie wrzucacie polowanie :stuck_out_tongue: i wtedy to jest prawdziwa zabawa która zależy od: a) szczęścia (wejście w odpowiednim czasie na vortal) b) umiejętności kojarzenia i szukania wśród programów

A czytałeś że jeden pajac domagał się od redakcji rekompensaty za stracony czas :P.

W takim układzie była by ich cała rzesza.

A tak na serio to wiele osób nie potrafi docenić tego co się im daje i nie traktują polowania jako dobrej zabawy.

No niestety taka ich rola, ale i tak doceniam ich samozaparcie.

Ciekawe jak niektórzy sobie wyobrażają np. finansowanie 500 licencji na Norton 2009… reklamy nie pasują, nic nie pasuje to skąd mają się wziąć pieniądze za to? Z drugiej strony jakiś mały rabat na oprogramowanie w sklepie Vobis nie zaszkodziłby :slight_smile:

Niestety nie odgadłem tym razem - poddałem się po 1.5h. Wpisywałem w szukajkę takie słowa jak “ekspert”, “profesionalista”, “znawca” i ich angielskie odpowiedniki - niestety na to aby wpisać “asystent” nie wpadłem.

Przeglądnąłem też wszystkie programy dla firm - niestety nie przeglądnąłem kategorii CRM.

Chociaż nie mam firmy, więc program nie przydałby mi się, ale fajnie by było trafić.

Nikt nie powiedział, że bycie modem to same przyjemności - niestety ludzie piszący tematy typu “Jak zostać moderatorem?” chyba o tym nie wiedzą :slight_smile:

A ja mam takie pytanie. Dlaczego wygasła mi licencja na CoreEditor (pytałem się to dostałem odpowiedź że jest wieczysta)? Otwieram i dostaje komunikat “Ważność tego numeru seryjnego wygasa. Od teraz korzystasz z tego programu na licencji DEMO”.?

Z całą pewnością nie umawialiśmy się z producentem, że będą to licencje ograniczone czasowo. Proponuję kontakt bezpośrednio z producentem - jak na razie jesteś jedyną osobą, która coś takiego zgłasza więc może to jakaś pomyłka?

Państwo planują jeszcze zorganizowanie kolejnego Polowania na licencje? Dawno nie było. :stuck_out_tongue:

Licencja jest pełna nieograniczona czasowo, jednak ograniczenie czasowe jest na aktualizacje, które można było wykonywać przez 1 rok. Zapewne uatktualniłeś program do wersji nowszej niże bodajże 1.48 i stąd zapewne problem.

dawno nie było :smiley: no bo i nie było, fakty sa takie ze licencje nie są darmowe, zazwyczaj jest to coś - za coś.

Obecnie pracujemy nad całą serią polowań. Bądźcie czujni :slight_smile:

Osobiście czekam :smiley:

Może teraz na nowych serwerach nie będzie już padów vortalu podczas polowania :slight_smile:

no to czekamy

Coś zbyt długo się nad tym schodzi…

Wiesz jak to jest z polowaniami. Czasem zwierzyna dobrze się ukrywa i trudno ją wytropić, nie mówiąc już o namówieniu do udziału w polowaniu :wink:

Do namówienia nie braknie zapewne chętnych, zwierzyny chyba też, może lasu wam zabrakło? :smiley:

Hehe, pewnie ja i tak nic nie wychaczę, znowu… :frowning:

Jak znam życie to ja też pewnie nic znowu nie upoluję :frowning: .

panowie poczekajcie na zlot, później polowanie :stuck_out_tongue:

Właśnie zauważyłem na stronce banerek informując o kolejnym polowaniu na licencje :slight_smile: Myślałem, że polowania już się zakończyły, a tu miła niespodzianka :slight_smile: