Najśmieszniejsze są opinie ludzi którzy mają problem bo:
nie spodobał się program - pewnie liczą że dostaną viste box za free
nie spodobała się godzina - to już jest porostu szczyt ********
Szanuje to forum, ale naprawdę czytając komentarze pod polowaniem tym i poprzednimi, można dostać szału, Panie Krogulec i reszta - podziwiam
Nie dość, że robicie fajną zabawę, fajny konkurs, to jeszcze musicie się ze tego tłumaczyć bo jednemu czy drugiemu pajacowi nie pasi godzina sam program czy jeszcze coś innego
W ogóle fajnie by było gdyby na przykład: polowanie było zapowiedziane na wtorek jakiegoś dnia, ale nie była by podana godzina, i w ciągu 24h w którymś momencie wrzucacie polowanie i wtedy to jest prawdziwa zabawa która zależy od: a) szczęścia (wejście w odpowiednim czasie na vortal) b) umiejętności kojarzenia i szukania wśród programów
Ciekawe jak niektórzy sobie wyobrażają np. finansowanie 500 licencji na Norton 2009… reklamy nie pasują, nic nie pasuje to skąd mają się wziąć pieniądze za to? Z drugiej strony jakiś mały rabat na oprogramowanie w sklepie Vobis nie zaszkodziłby
Niestety nie odgadłem tym razem - poddałem się po 1.5h. Wpisywałem w szukajkę takie słowa jak “ekspert”, “profesionalista”, “znawca” i ich angielskie odpowiedniki - niestety na to aby wpisać “asystent” nie wpadłem.
Przeglądnąłem też wszystkie programy dla firm - niestety nie przeglądnąłem kategorii CRM.
Chociaż nie mam firmy, więc program nie przydałby mi się, ale fajnie by było trafić.
Nikt nie powiedział, że bycie modem to same przyjemności - niestety ludzie piszący tematy typu “Jak zostać moderatorem?” chyba o tym nie wiedzą
A ja mam takie pytanie. Dlaczego wygasła mi licencja na CoreEditor (pytałem się to dostałem odpowiedź że jest wieczysta)? Otwieram i dostaje komunikat “Ważność tego numeru seryjnego wygasa. Od teraz korzystasz z tego programu na licencji DEMO”.?
Z całą pewnością nie umawialiśmy się z producentem, że będą to licencje ograniczone czasowo. Proponuję kontakt bezpośrednio z producentem - jak na razie jesteś jedyną osobą, która coś takiego zgłasza więc może to jakaś pomyłka?
Licencja jest pełna nieograniczona czasowo, jednak ograniczenie czasowe jest na aktualizacje, które można było wykonywać przez 1 rok. Zapewne uatktualniłeś program do wersji nowszej niże bodajże 1.48 i stąd zapewne problem.