taa, a ja jeszcze maila nie dostałem
Sprawdzałeś w folderze SPAM? U mnie tam właśnie wylądował :).
u mniet tak samo bo jest u mnie filtr angielszczyzny w AV
Nie było tam.
trzeba się szykować :snipersmile:
Mam nadzieje, że to będzie popołudniu.
Ja też, bo kończę prace o 14 i w domu jestem koło 15 godziny
Znając moje szczęście rozpocznie się to albo po 17:10, ale skończy przed 18:45. Mam nadziej, że będzie choć licznik. I tu ciekawa sytuacja, bo jak będzie w w/w porach, to mógłbym zostać w domu… Tyle, czy takowy program mi się przyda… W każdym bądź razie każdemu czytającemu to życzę powodzenia w dniu jutrzejszym, a administracji dodatkowo sprawnych serwerów.
Jeśli to będzie ok.18 to lagi będą nie uniknione , a ja jeszcze przy WiFi z tanim routerem i słabym zasięgiem ;\
Pewnie znowu uda mi się odgadnąć, po czym dość do wniosku, że ten program mi niepotrzebny i nie ma sensu strzelać do zwierzyny.
No ale trening czyni mistrza.
Czyli polowanko o 13… No cóż tym razem albo się przeciagnie o 1,5h, albo jeden konkurent mniej :).
Czy jeśli kiedyś wygrałem to teraz też mogę wziąć udział w konkursie ? Niektóre zapisy regulaminu są nie do końca jasne .
Jedna edycja to jeden konkurs czy jakiś ich ciąg?
To pytanie wiąże się z poprzednim .
Możesz brać udział w każdej edycji polowania tylko jeden raz. Każde kolejne polowanie to następna edycja. Jak są inne ograniczenia np. wynikające z problemów technicznych redakcja DP informuje o tym. To polowanie nie wiąże się z żadnym poprzednim więc możesz w nim brać udział bez żadnych ograniczeń (oczywiście zgodnie z regulaminem)
Dzięki za wyjaśnienie moich wątpliwości
kolejne polowanko się odbyło, niestety programik nie dla mnie
Może następnym razem
Nie wiem, czy widzieliście, jaka dyskusja rozgorzała na Vortalu pod artykułem o polowaniu.
Nie rozumiem tych ludzi co mieli na celu pisząc " Znalazłem ale zostawiłem bo mi się nie przyda " ;\
może chcą pokazać jacy są ‘mONdrzi’ że odgadli hasło ?