Kolejne polowanie na licencje

taa, a ja jeszcze maila nie dostałem :stuck_out_tongue:

Sprawdzałeś w folderze SPAM? U mnie tam właśnie wylądował :).

u mniet tak samo bo jest u mnie filtr angielszczyzny w AV

Nie było tam.

Hej panowie i panie:

http://polowanie.dobreprogramy.pl/

Przygotować broń, ciekawe co będzie :).

trzeba się szykować :snipersmile:

Mam nadzieje, że to będzie popołudniu. :cry:

Ja też, bo kończę prace o 14 i w domu jestem koło 15 godziny :smiley:

Znając moje szczęście rozpocznie się to albo po 17:10, ale skończy przed 18:45. Mam nadziej, że będzie choć licznik. I tu ciekawa sytuacja, bo jak będzie w w/w porach, to mógłbym zostać w domu… Tyle, czy takowy program mi się przyda… W każdym bądź razie każdemu czytającemu to życzę powodzenia w dniu jutrzejszym, a administracji dodatkowo sprawnych serwerów.

Jeśli to będzie ok.18 to lagi będą nie uniknione , a ja jeszcze przy WiFi z tanim routerem i słabym zasięgiem ;\

Pewnie znowu uda mi się odgadnąć, po czym dość do wniosku, że ten program mi niepotrzebny i nie ma sensu strzelać do zwierzyny.

No ale trening czyni mistrza.

Czyli polowanko o 13… No cóż tym razem albo się przeciagnie o 1,5h, albo jeden konkurent mniej :).

Czy jeśli kiedyś wygrałem to teraz też mogę wziąć udział w konkursie ? Niektóre zapisy regulaminu są nie do końca jasne .

Jedna edycja to jeden konkurs czy jakiś ich ciąg?

To pytanie wiąże się z poprzednim .

Możesz brać udział w każdej edycji polowania tylko jeden raz. Każde kolejne polowanie to następna edycja. Jak są inne ograniczenia np. wynikające z problemów technicznych redakcja DP informuje o tym. To polowanie nie wiąże się z żadnym poprzednim więc możesz w nim brać udział bez żadnych ograniczeń (oczywiście zgodnie z regulaminem) :slight_smile:

Dzięki za wyjaśnienie moich wątpliwości :wink:

enterdobreprogramy98dm3.th.jpgthpix.gif

I po polowaniu… mógł być lepszy program, ale… znalazłem i zadowolony.

kolejne polowanko się odbyło, niestety programik nie dla mnie :slight_smile:

Może następnym razem

Nie wiem, czy widzieliście, jaka dyskusja rozgorzała na Vortalu pod artykułem o polowaniu.

:o http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15 … #komentarz

Nie rozumiem tych ludzi co mieli na celu pisząc " Znalazłem ale zostawiłem bo mi się nie przyda " ;\

może chcą pokazać jacy są ‘mONdrzi’ że odgadli hasło ?