Zwierzyna upolowana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Heh mi też się udało pierwszy raz program dla mnie idealny
Hehe upolowałem wreszcie. Dopiero w 3 polowaniu.
Teraz poszło Baaardzo Łatwo. Heheh nawet nie trzeba szukać :).
Dzięki DP.
To już prawie mamy koniec
Na szczęście zdążyłem upolować licencję
Zostało 7 i nikt nie może upolawać
Już nic nie zostało
Już zakończone
i się nie udało
to napiszcie co wam się udało zdobyć
Zostały jeszcze 4 i teraz już wolno idzie, chyba ludzie odpuścili. W końcu w połowie zabawy stronka przyspieszyła no i faktycznie było lepiej. Przejrzałem grubo ponad 100 programów i nic znalazłem :P. Nie był to także żaden z tych, które by mnie interesowały.
Gratuluję tym osobom, którym się udało. Mam też taką prośbę, bo polowaniu może ktoś zrobić screena tego przycisku - bo nawet nie wiem jak on wygląda, ani w którym miejscu na stronie programu mam go szukać.
Co to był za program ???
Tak, wszystkie licencje rozdane, więc kto nie upolował może wpisać każdą pierwszą literę podpowiedzi (zresztą WIELKĄ) w wyszukiwarkę zamieszczoną na stronie DP i się w łatwy sposób przekonać co było do zgarnięcia… prawda że łatwe było?
A swoją drogą - SUPER PROGRAM!
co to za program
Napisałem powyżej
Sothink SWF Quicker
Zwierzyna upolowana
A program to Sothink SWF Quicker 3.0.70524
He teraz to znalazlem i nawet przycisk jest, ino licencji brak . Zmylila mnie calkiem ta podpowiedz. Coz nastepnym razem moze.
Nie było łatwe nigdy bym na to nie wpadł… swoją drogą teraz już po polowaniu znalazłem bloga, na którym wymieniają się informacjami o polowaniach, a na koniec usuwają komentarze :o . Chamstwo…
e to nie rzałuje bo mam z uczelni adobe flash cs3
O ja a myślałem żeby wpisać SWF ale mówie że to napewno nie to i dalej szukałem