Kolejne polowanie na licencje

Zwierzyna upolowana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Heh mi też się udało :slight_smile: :slight_smile: pierwszy raz :slight_smile: program dla mnie idealny !!

Hehe upolowałem wreszcie. Dopiero w 3 polowaniu.

Teraz poszło Baaardzo Łatwo. Heheh nawet nie trzeba szukać :).

Dzięki DP.

To już prawie mamy koniec :slight_smile:

Na szczęście zdążyłem upolować licencję :slight_smile:

Zostało 7 i nikt nie może upolawać

Już nic nie zostało :slight_smile:

Już zakończone :frowning:

i się nie udało

to napiszcie co wam się udało zdobyć :frowning:

Zostały jeszcze 4 i teraz już wolno idzie, chyba ludzie odpuścili. W końcu w połowie zabawy stronka przyspieszyła no i faktycznie było lepiej. Przejrzałem grubo ponad 100 programów i nic znalazłem :P. Nie był to także żaden z tych, które by mnie interesowały.

Gratuluję tym osobom, którym się udało. Mam też taką prośbę, bo polowaniu może ktoś zrobić screena tego przycisku - bo nawet nie wiem jak on wygląda, ani w którym miejscu na stronie programu mam go szukać.

Co to był za program ???

Tak, wszystkie licencje rozdane, więc kto nie upolował może wpisać każdą pierwszą literę podpowiedzi (zresztą WIELKĄ) w wyszukiwarkę zamieszczoną na stronie DP i się w łatwy sposób przekonać co było do zgarnięcia… prawda że łatwe było?

A swoją drogą - SUPER PROGRAM!

co to za program

Napisałem powyżej

Sothink SWF Quicker

polowanieButton.gif

Zwierzyna upolowana !!

polowanieButton.gif

A program to Sothink SWF Quicker 3.0.70524

He teraz to znalazlem i nawet przycisk jest, ino licencji brak . Zmylila mnie calkiem ta podpowiedz. Coz nastepnym razem moze.

Nie było łatwe :slight_smile: nigdy bym na to nie wpadł… swoją drogą teraz już po polowaniu znalazłem bloga, na którym wymieniają się informacjami o polowaniach, a na koniec usuwają komentarze :o . Chamstwo…

e to nie rzałuje bo mam z uczelni adobe flash cs3

O ja a myślałem żeby wpisać SWF ale mówie że to napewno nie to i dalej szukałem :frowning: