Całość wyglądała tak:
http://img162.imageshack.us/img162/1696/tempdpos4.jpg
Udało się, dzięki, programik się przyda
Całość wyglądała tak:
http://img162.imageshack.us/img162/1696/tempdpos4.jpg
Udało się, dzięki, programik się przyda
Nie wiem jak sytuacja wyglądała w czasie poprzednich polowań, ponieważ nie było mi dane uczestniczyć, ale w tej edycji były momenty kiedy vortal chodził płynnie oraz takie chwile z przestojami w czasie których nie było żadnej reakcji ze strony serwera.
Oczywiście jest to zrozumiałe.
Zainteresowanie polowaniem jest ogromne, dlatego też takie niedogodności.
Należy to zrozumieć oraz, co więcej, docenić możliwość zdobycia licencji na konkretny program.
Mi osobiście udało się upolować
Podpowiedź wydaje się banalna, ale dopiero po jej zrozumieniu.
Gratuluje pomysłu oraz dziękuję za możliwość zdobycia licencji
@ VPN Dzięki za screen’a teraz już będę na przyszłość wiedział jak to wygląda i gdzie tego szukać. Myślałem, że ten przycisk będzie w tym rzędzie co ikonka “Pobierz program”. Faktycznie tego działu z programami nie przeglądałem, bo programy tego typu nie są mi potrzebne :). Myślałem, że będzie coś bardziej dla zwykłego użytkownika komputera, jakiś antywirus czy firewall, ewentualnie przeglądarka graficzna ;).
Ja w pierwszej chwili pomyślałem sobie “Kto to pisał? Każdy wyraz z wielkiej litery”
Dla mnie bezużyteczny , tak więc ciesze się , że nie upolowałem.
Po pierwsze: Napisałem podczas polowania w wyszukiwarce SWF i NIC nie znalazło…
Po drugie: Jak ktoś organizuje takie coś to może niech postara sie żeby płynnie chodziło?
Po trzecie: Nie żałuje że nie udało sie mi tego upolować, ponieważ nie interesuję się tą tematyką, ale gdybym go upolował chętnie zaczął by się go uczyć.
Spóźniłem się dużo na polowanie (jak włączyłem stronę Dobreprogramy, zostało ok. 250 licencji). Na początku szukałem celu wszędzie - w programach narzędziowych, programistycznych, office, itd. Dopiero potem zauważyłem, że każdy wyraz napisany jest z Wielkiej Litery. No cóż, obciążenie serwera uniemożliwiło mi dotarcie do celu. Mam nadzieję, że następnym razem siły CPU i RAM zostaną połączone (może klaster?) i nie wystąpią problemy z przeglądaniem stron DP.
PS. Kiedy kolejne polowanie?
Tak jak pisał i pokazał VPN tak to wyglądało, ale częściej tak:
He, he…
No ale na koniec tak:
Złączono Posta : 31.08.2007 (Pią) 19:06
name *********************
ataratta ja Ci dam :evil:
name: nie wygrałem ale i tak ma keya
key :************************
No ja też wygrałem, heh kolejne już polowanie
A co do mulących serwerów to przynajmniej eliminują one osoby którym i tak nie zależy na licencji
Tak samo dla mnie.
A mi się przyda
Ciśnienie mi się podnosiło gdy stronka padała ale ‘na szczęście’ program i tak by mi się nie przydał
To prawda- serwer chodził znacznie lepiej niż na poprzednich polowaniach, jednak i tak co kilka chwil serwis był niedostępny lecz dało się w miarę komfortowo korzystać z vortalu w celu znalezienia tego jedynego programu.
Licencja upolowana.
Bóg zapłać.
Dzięki za prezent Super Redakcjo :). Tak przy okazji, ile mija czasu od podania danych do przesłania maila? Oby filtr antyspamowy to przepuścił…
cruzolo , 7 dni