Może tym razem coś upoluje
Na pierwszym polowaniu niestety byłem nie obecny :smuteczek:
obstawiam photoshopa albo corela …
Photoshop CS3 to trochę zbyt kosztowne narzędzie. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to coś pokroju WinRARa.
albo total commandera :lol:
Skoro komputery mamy już zabezpieczone , to może teraz coś z innej kategorii ;]
Fajnie by było, gdyby był to trafny strzał w program, który okaże się każdemu potrzebny
pozdrawiam.
ja bym tego programu syfem nie nazwał… jakby było coś z pakietu ashampoo np. ashampoo office to byłoby super, świetne programy ale w Polsce praktycznie nie da się ich kupić
A ja właśnie na TC liczę. To jest tool, z którego większość powinna być zadowolona.
tylko zeby nie bylo zadnego programu z dzialu bezpieczenstwo
Może WinRar?
A ja powiem jedno - polujcie tak, żeby dla mnie coś zostało, bo w domu mnie o 18 nei będize - dopiero przed 7 chyba
Ryan wiem, bo sam jestem jego fanatykiem
:mrgreen:
Większość używa go wyłącznie jako klienta ftp,
ale nie ja:P Windowsowy eksplorer nie umywa się do tego z TC
Zwłaszcza przy katalogowaniu i zarządzaniu dużą ilością danych ^^
McDracullo - wątpię by zostało.
Ostatnio nawet się przeciągało, ale teraz prawdopodobnie “lud się rzuci”
Stary zapomnij, że się ostanie :mrgreen:
no to będę polowac z komórki
zanim znajdziesz ten właściwy program - bateria padnie albo wyzerujesz dostępne środki xD
pozdrawiam.
bateria trzyma mi dłużej niż 1h,
telefon na abonament? + GPRS
G DATA już była - wiem bo mam
pewnie znowu coś z bezpieczeństwem - jedno jest pewne - raczej nie będzie to program stosowany przez ludzi z jednej branży - raczej coś, co przyda się każdemu. Taki jest mój typ.
Nie no Office 2007 ah… to by było piękne , ale pozostańmy w sferze marzeń
Co by to nie było, mam nadzieję, że nie powtórzą się akcje ze sprzedażą i kombinatoryką jaką robili niektórzy userzy :?
wiecie co bedzie nagrodą??
Office 2007 i 2003,
Wszystkie wersje Visty
Windows Xp professional i home edition,
Dadzą przedpremierowa wersję najnowszego windowsa,
i napewno jeszcze GTA Warszawa nad którą Micro$soft wraz z rockstargames pracuja od 15 lat :d normalnie bedzie można zobaczyć siebie i kumpli w grze a za miesiac lunb dwa za darmo dostaniecie GTA Poland gdzie cała Polska będzie rządzić starachowicami 8) :D:D:D:D:D:D
Od tego słońca wakacyjnego to chyba niektorzy coś zbzikowai