Po tych znaczkach , to chyba z html
jaki to był program?
Ja ostatnio upolowałem MKS`a teraz ten CoreEditor.
A tak ogolnie to pierwszy raz kiedy coś wygrałem było własnie w tedy kiedy wygralem MKS widze nadal się mnie szczęście trzyma
:hahaha:
to komenda HTML to chyba oczywiste…
Pod sam koniec się udało
Kiedy dostanie się jakiegoś maila z tym wszystkim, czy jak?
Kombajn to rzecz, pojazd itp. co może robić wiele rzeczy naraz…
sorki
Ehhh… Kilka sekund po rozdaniu licencji wpadło mi do głowy żeby zobaczyć w kategorii Edytorów HTMLa zobaczyć inne programy niż Pajączek Ale cóż, i tak by mi się CoreEditor nie przydał, gdyby to był PS albo choć Flash czy Dreamweaver to może, ale chyba mam za duże wymagania
Czy w następnym polowaniu będzie można wziąć udział?
a czemu nie??
PJHiggins tak
Szkoda, że zaspałem
Faktycznie zagadka była banalnie łatwa bo tak jak pisze kolega wyżej, <> od razu kojarzy się z HTML, a niezły z niego kombajn z programem posiadającym wiele funkcji/środowisk programistycznych. Tym sposobem mamy już kategorię, a odrzucając wszystkie darmowe programy i te z 2-3 gwiazdkami, mamy duże szanse od razu wejść w odpowiedni link
Nigdy nie domyśliłbym się :lol: :oops:
:shock: nie, będzie tylko dla VIPów
Ale trzeba było wejść w ten core editor czy w coś innego. A on był po prostu do wygrania?
tak
czekam już na kolejne polowanie, chociaż może następnym razem coś zostanie zrobione aby vortal chodził szybciej, bo to polowanie to raczej było jak granie w colin mcrae dirt na geforce 5200…
:roll: Ja w Office’u 2007 go znalazłem :lol: Nie no joke, oczywiście że w CoreEditor
Tak poprostu
Muszę powiedzieć, że z początku myślałem iż > to zwykły błąd ze strony administracji, ale po sprawdzeniu moich pewniaków, które powinny okazać się pewniakami dogłębniej przyjrzałem się podpowiedzi i… jako że nie została poprawiona byłem pewien że to coś z tworzeniem stron czy programowaniem.
Nie mniej jako iż te działy mnie absolutnie nie interesują to po prostu olałem
A swoją drogą, polecam administracji zastanowić się nad przepustowością łącza i transferem. Bo jak było każdy widział
Oczywiście nie narzekam, bo rozumiem… ale nie mniej vortal o forum zdobywa coraz więcej czytelników i użytkowników a takie konkursy to przyciągają mase ludzi, więc lepiej się zabezpieczyć na przyszłość
Cóż, znacznik html roszyfrowałem ale nie doszedłem do CoreEditor’a… może jakby serwis działał normalnie udałoby się go wyszukać.
No ale przegrałem uczciwie więc wybaczam wam tą drogę przez mękę aby wyświetlić cokolwiek na stronie. I lost the game
:hahaha: Dobre…
piotrekplay
Łatwe nieprawdaż :lol:
Pozdrawiam i dziękuje nie tylko tym dzięki którym odbył się ten konkurs…
Złączono Posta : 28.06.2007 (Czw) 20:25
Chodzi o sponsora który to ufundował…