Kolejne polowanie w DP

zabraklo “jedynie” rzeczowych argumentow i odrobiny kultury w stosunku do interlokutora

jezeli administracja znalaby koszty i wiedziala ze jej na to nie stac to zrezygnowalaby z calej imprezy

jakos brak mi tu logiki

to ze Grzesiek1 udzielil odpowiedzi w tym watku swiadczy o tym ze jednak chce komentowac (bo czym jest jego wypowiedz jesli nie komentarzem ? )

Jego wypowiedź jest wszystkim, tylko nie komentarzem. Jaki jest sens pisać post w tonie: “Boże, jaki jesteś nienormalny, aż nie chce mi się tego uzasadniać”? IMO żaden. Wciąż jednak takie “X jest Y bo tak” posty pojawiają się tutaj (i nie tylko tutaj). Pytanie zasadnicze: jaki jest sens komentarza, w którym ktoś pisze, że mu się nie chce czegoś komentować?

Monczkin masz świętą racje. Ale dodam do tego kolejne trzy a może nawet pięć groszy. Niestety taki mamy dzisiaj świat, że “większość” co jest pojęciem względnym żeruje na innych. Załóżmy pewna osoba kupuję oryginalną grę za 150 zł. No a oczywiście się tym pochwali, związku z tym ze “koledzy” odwrócą się od niego za to ze im nie pożyczy pożycza. Przez co dopuszcza się przestępstwa. Bo łamie licencje i nielegalne rozpowszechnia artykuł.

I na takiej karuzeli, kręci większość kupowanych przez młodych ludzi gier. Rzadko programów, skoro można mieć je na promocji z eMule.

Co do ostatniego polowania. Krogulec zapewnił mnie ze nie będzie już problemu z przejściem do formularza. I nie było. A że po drodze zdarzyły się jakieś problemy, których ja nie uświadczyłem. To na drogi raz zostaną wyeliminowane. Gratuluje.

W czasie polowania forum chodziło dobrze… wiecie co mam na myśli? Wyłączenie forum xD I tak są tam w tym czasie często podpowiedzi. Serwery i łącza z forum przeznaczyć na vortal… :wink:

Każdy może się zrzeszać :wink:

McDracullo

Z jednej strony dobre a z drugiej złe…

Ponieważ w czasie polowania ludzie “chwalą się” czy wygrali czy nie (na forum)

To że ktoś nie żyje w luksusie nie znaczy że ma nie żyć wcale.

To było bardziej nawołanie do zakończenia głupiej dyskusji niż komentarz.

Brak logiki w tym ? Moim zdaniem mniej logiki jest w twoim myśleniu jak to napisałem wyżej “nie żyjesz w luksusie, nie żyj wcale”

I tak się nie wstawię. Idę wysypywać zboże na tory :stuck_out_tongue:

:mrgreen: to widze że nasza organizacja może zajmowac się czymś więcej :wink:

Jak dla mnie jest po polowaniu i powinniśmy zakończyć tą dyskusję :slight_smile:

ja też nie :stuck_out_tongue: zachowam sposób dla siebie :wink:

Jeśli mamy ten sam, to co Tu chcesz zachowywać? :stuck_out_tongue:

Nieważne. Oczekuje nastepnego polowania.

Ja także…

I kolejnych atrakcyjnych licencji…

Przydałby się teraz jakiś firewall (dobry) :stuck_out_tongue:

Dobra, zamykam ten wątek :wink: