a ja mam takie pytanie: O której zaczyna sie polowanie i druga rzecz. Czy ten napis będzie gdzieś na dobrychprogramach.pl? Bo nie wiem dokładnie o co chodzi a zasady mi kiepsko wytłumaczyły
o 18.
napis “upoluj” będzie pod trialem programu na vortalu
Skąd pewność? Częścią “łapania” nagród jest złapanie odpowiedniej godziny…
Co do “łakomstwa pieniędzy” niektórych to różnie można, się spodziewać :?
Do Ryana:
A to Lense jest wyrocznią na tym forum i wie więcej od redaktorów vortalu :? :? :?
mógłby być jakiś program do optymalizacji Windowsa, np. TuneUp Utilities
Jutro wszystko się okaże
Na pewno będzie to program, który większości przyda się w codziennej pracy - taka jest moja koncepcja
Zresztą koncepcja jak najbardziej słuszna…
a jutro w sensie o 00.01 czy jakoś w normalnych godzinach się zacznie?
Było juz to sygnalizowane. cała zabawa na tym polega, że jak mówi przysłowie - nie znasz dnia (akurat jest znany) ani godziny
no nieznamy ale napewno będzie gdzieś po południu…
Ostatnie polowanie odbyło się dokładnie 72 godziny od daty pokazania się okienka w górnym prawym rogu vortalu. “Okienko” obecnego polowania także wyświetliło się o 18.00. Więc chyba logiczne, że będzie najprawdopodobiej o 18.00 jutro :shock:
A gdzie jest powiedziane, że tak musi być ?? To jest jedynie przypuszczenie, nie pewnik. A to różnica.
Będzie, będzie
Administracja zrobi was w jajo i polowanie ropozcznie się o 19, kiedy to ja już będe polował w domu xD
McDracullo żeby Ciebie administracja w jajo nie zrobiła i nie rozpoczęła polowania kiedy będziesz spać :lol:
może teraz :mrgreen:
Ja czuwam :o
Mam nadzieję, że potem podmienicie ten banerek na taki z czasowym odliczaniem. :mrgreen: