Kolejne polowanie w DP

bez obaw. Już czuwam :slight_smile:

Oby - conajmniej 5 godzin przed :mrgreen:

Ciekawe , co będzie tym razem do wygrania.

Czy to dotyczy tylko triali, czy też shareware i demo ? Mógłby być jakiś program do nauki języków. Niestety to są wszystko dema i czy tam też opłaca się szukać linków do upolowania ? Chyba nie, bo trzeba by mieć ściągniętą pełną wersje do wklejenia klucza. Co mi da “zalegalizowanie” dema ?

Czy to znaczy że nie mogę upolować dwóch różnych programów ?

wiecie moze jaka jest podpowiedź do polowania

To że trial stanie sie pełną wersją, a jak nie będzie takiej możliwości to zostanie podany link do downloadu.

Kazdy może brać udział tylko jeden raz w danej edycji konkursu.

Czekam zniecierpliwiony. Ostatnio nic nie wygrałem, mam nadzieje, ze teraz :slight_smile:

Podpowiedź będzie podana w momencie rozpoczęcia polowania. :wink:

Moim zdaniem będzie to licencja.

a trzeba będzie wejśc do szczegółowego opisu tego programu tam gdzie jest obrazek itp. czy odrazu jak sie wybierze kategorie to będzie koło programu?? prosze o szybka odp. :slight_smile:

Chyba raczej to pierwsze :slight_smile: gdyby były w kategori obok nazw programów, to by było zbyt proste :stuck_out_tongue:

Al będzie tak że jak sie odnajdzie dany program to będzie widać, że to ten, czy trzeba będzie może klikac dodatkowo np rozwijać komentarze i dopiero wtedy pokaże się to coś?

albo zrobią nam wątpliwy kawał i dadzą jeszcze raz mks_vir…

Ja mam dzisiaj urodzinki, może coś mi się uda upolować :smiley:

Złączono Posta : 28.06.2007 (Czw) 13:57

Tak samo jak ja.

:mrgreen:

hehe, polowanie będzie koło 19. ;d

ciekawe, co bedzie. ;d

lol. administracja zrobiła to specjalnie dla mnie?? xD

Się dowiemy.

Powyłączajcie adblocki i inne “przeszkody”, żeby znów nie było płaczu, że coś nie działa :stuck_out_tongue:

Może będzie GaduGadu Pro - jedyna oficjalna edycja bez reklam :wink:

heh… jeszcze 2.5 godziny :lol:

Czyli polowanie o 19 czy 18 bo nie wiem?

O 19 :mrgreen: