Kolejne polowanie w DP

upolowałem! !!

to trzeba lepsze serwery kupić !!

Na początku było straaasznie wolno.

Później już strony ładowały się w miare dobrze i licencja upolowana :wink:

Po co robić taki konkurs i nadzieję ludziom na wygranie.

Upolowałem 19:20 :slight_smile: Łatwe było. Tylko kategorie na dobreproframy są źle ponazywane:)

Ktoś pytał po ilu dniach otrzyma klucz…

:mrgreen: Upolowane :mrgreen:

tak. pouczac to umiesz.

tylko jakoś na te posty:

Daruj sobie złośliwości. Licencji jest jeszcze grubo ponad 350, więc nie przesadzajmy.

Numery GG wszystkich osób, co zwróciły się do mnie, iż chcą nazwę programu niedługo wylądują u ADMINA!

Ha! I wygrałem :slight_smile: Cieszę się

BTW. Nie pisać co to, tak jak w poprzednim polowaniu, bo i tak nie odpowiem :stuck_out_tongue:

Mogliście chociaż dać lepszą podpowiedź :dokitu:

Rzeczywiście były problemy z ładowaniem się serwisu bo wszyscy się rzucili na polowanie i efekt był niczym atak DDoS :confused: U mnie problemy nie wystąpiły, podobnie u kilku innych osób z którymi rozmawiałem, jednak strony ładowały się wyraźnie dłużej.

Teraz dalej nie chodzi jak rakieta ale chodzi, więc nie przesadzajcie z tymi lamentami. Jest jeszcze 320 licencji do upolowania.

Mi się nie pojawia okienko z liczbą licencji.

jest to f-secure

Odrobina logicznego myślenia , ja skapowałem dopiero kiedy było wolnych 437 licencji :D.

Dla mnie może być i milion licencji, ale co to za zabawa, jak na zmianę wyskakuje Request Time-Out i Service Unavailable.

Darujcie sobie lepiej te konkursy jeśli tak to ma wyglądać.

Jest mi tez przykro z tego powodu, iż tak zasłużony serwis nie potrafi sobie poradzić z przewidywalnym problem.

Licznik nawalił na stronie polowania :frowning:

Odpisałem już ogólnie. Nie będę się do każdego posta ustosunkowywał oddzielnie.

Próbujcie, jest jeszcze kupa licencji do upolowania.