mam pytanie - z jakiego poziomu widać będzie anpis upoluj czy przykładowo wystarczy wejsc na daną kategorię np. geografia i juz w spisie programów będzie napis, czy trzeba wchodzić do każdego programu z osobna. z góry dzięki za info
jasne jak 5 minut sie strona ładuje… szkoda gadac…
jest cs3 photoshop
Taaak… były problemy… pewnie siedzisz obok serwera i nie masz problemu z podłączeniem.
Ani mi, ani mojemu bratu od godz. 18:59:30 nie otwiera się żadna strona! Po pół godziny ściągnęło część serwisu, bez grafiki etc. O kliknięciu dalej nie ma mowy.
Łatwo udzielić standardowej odpowiedzi admina “u mnie działa”, ale może spójrz na obciążenie serwera?
Powiedzmy sobie szczerze - to nie przejściowe problemy, trudności z ładowaniem… - serwis nie działa!
Proponuję następnym razem zrobić konkurs na 500 licencji dla osób, którym uda się załadować stronę.
jakos udało mi się zdobyć Dojdzie jakies potwierdzenie?
Trzeba wejść do każdego z osobno.
ok ja tez mam
uf, no i się udało, programik mi się napewno przyda, więc upolowałem licencję, lecz nie powiem , liczyłem na coś innego
Nie wprowadzaj ludzi w błąd
Nie nawalił - zmniejszyliśmy częstotliwość odświeżania liczby pozostałych licencji aby odciążyć bazę
Poprzednio takiego problemu z obciążeniem nie mieliśmy. Najwidoczniej, co poniektórzy zaczęli ciągnąć zawartość całego serwisu na dysk albo robić inne szopki…
Musisz wejść w opis tego programu
Może jakaś podpowiedź?
Nie mam bezpośredniego wpięcia - sprawdzam równolegle z Neostrady i Blueconnect.
Ta wskazówka ma być niby zawarta w opisie programu, czy mam udać się do wróżki żeby wskazała program?
Jeszcze przed 19 dp.pl działało teraz nie idzie wejść.
Dojdzie klucz licencyjny mailem (w ciągu 7 dni;-) )
Jest udało się…
Ale strona się ładowała 20 minut choć mam neta dosyć szybkiego…
Jestem zadowolony bo sporo się bawię w robienie takich rzeczy… (ohhhh podpowiedź )
Dziękuje…
podpowiedź pliska tak mi nawala komp że niemam szans
The page cannot be displayed
Explanation: The Web server refused the connection, possibly because a service on the upstream server is inactive.
Try the following:
* Refresh page: Search for the page again by clicking the Refresh button. The timeout may have occurred due to Internet congestion.
* Check spelling: Check that you typed the Web page address correctly. The address may have been mistyped.
* Access from a link: If there is a link to the page you are looking for, try accessing the page from that link.
* Contact website: You may want to contact the website administrator to make sure the Web page still exists. You can do this by using the e-mail address or phone number listed on the website home page.
Technical Information (for support personnel)
* Error Code 10061: Connection refused
* Background: When the gateway or proxy server contacted the upstream (Web) server, the connection was refused. This usually results from trying to connect to a service that is inactive on the upstream server.
Wiesz gdzie sobie wsadź taką podpowiedź, w d…
:hahaha:
Trochę szukania i logi myślenia…
Pomyśl o podpowiedzi łatwiej być nie może
ktoś o numerze gg 11931166 pyta się mie jaki to progs