Znów słynny
i forum wolne jak ślimak.
Znów słynny
i forum wolne jak ślimak.
Teraz co chwila:
Newsa na Vortalu poczytaj. ![]()
“Tłumacząc na polski - dzięki AC-X duża grupa naszych czytelników uzyska szybszy (…) dostęp do vortalu.”
Jak widać od teorii do praktyki jeszcze daleka droga ;]
Przed chwila, na forum jest zaledwie 130 osób.
Złączono Posty : 17.01.2007 (Sro) 15:50
Złączono Posty : 17.01.2007 (Sro) 16:58
:lol:
19:44
i 22:05, pomaga cofnięcie/odświeżenie :?
U mnie wszyściutko w normie 
22:20, W SB, przy przeglądaniu tematów i pisaniu postów.
W dodatku - muli
:roll:
I podobny - podczas próby otwarca tego tematu
PHP has encountered an Access Violation at 01940E82
x6 o 15.04 do 15.07 poprawka nie mogę tego wysłać i już kilkanaście razy pojawił się ten komunikat, ale próbuje dalej.
Widzę, że nie jestem sam. Ten bład jest wkurzający, bo co chwile mi się pojawia…
Przed chwilą
widze ze zaczal sie ostry atak botow na forum
Cały czas, żadna nowina 
Jak ktoś zauważy podejrzanego typa, to proszę nie odpowiadać na takie tematy/posty tylko wysłać informacje do moderatora.
Userom, wyrażającym dezaprobatę, tym, że dany temat “wisi” na forum sugeruję zastanowić się czasem nad słowami krytyki jakie padają pod adresem moderacji.
Słynny “PHP has…” skutecznie uniemożliwia korzystanie z forum.
Złączono Posty : 19.01.2007 (Pią) 18:11
Każdą operację trzeba wykonywać dwukrotnie.
nowina taka ze albo dzialalnosc botow sie nasilila albo moderatorzy oslabli bo dotychczas nie trafialem co chwile na post bota
A ja mam pytanko odnośnie do konieczności dwukrotnego logowania się na forum, by zalogować się wreszcie skutecznie :? Problem ten występuje już chyba na czwartym komputerze, na którym logowałem się tutaj, tak więc powoli zaczynam wątpić, czy aby była to wina złej konfiguracji ciasteczek, itp.
Aha problem ma miejsce zarówno na IE6, jak i na FF. W Operze i innych nie sprawdzałem.
Pytanie brzmi: Problem oprogramowania u mnie na kompach, czy problem leży po stronie samego forum?
Dosłownie przed sekundą