No tak masz rację ale…
Jeszcze się zastanowie
No tak masz rację ale…
Jeszcze się zastanowie
nad czym się zastanawiać skoro koledzy znający się na sprzęcie radzą wziąć w tej samej cenie szefa 750w i do tego z odpinanymi kablami ?
co tu jest do myślenia, albo bierzesz coś na zapas, albo za rok będziesz w sytuacji że napiszesz posta na forum jaki zasilacz kupić pod rozbudowę/oc kompa
ale co ja będę za rok rozbudowywać kompa…? Właśnie się zastanawiam, co za rok będę zmieniał w kompie…?
z resztą, nie docierają do Ciebie argumenty to po co mam się produkować, jak to wszystko w próżnie trafia, wiekszość ludzi piszę “nie będzie dalszej rozbudowy” po jakimś tam czasie zdanie się zmienia, mnie tylko zastanawia nad czym ty się zastanawiasz…
ok wezmę tego Chieftec 750W
A corsair 750 W ?
nie ważne czy za rok będziesz rozbudowywał, zawsze lepiej mieć większy zapas, szczególnie że w tym przypadku mocniejszy zasilacz jest tańszy. a może akurat za rok, dwa będziesz chciał sobie pograć płynnie w jakąś gierkę która się będzie cięła na twojej karcie? wtedy przyjdą kolejne wątpliwości czy zasilacz uciągnie nową kartę. bez zastanawiania brał bym tego chiefteca
Co byś nie zmieniał,to zasilaczyk lepszy zawsze się przyda. A i przyoszczędzisz trochę na tzw. kukułkę.
Samsung R560 :] za 4 tys. i ci zostanie jeszcze na lody
toż to laptop o.O
nO tak? temat “Komputer do 4000 tys.” Laptop to nie komputer :P? A może jednak będzie chciał notebooka? ta propozycja nie odstępuje aż tak możliwościami od Stacjonarnych Warta zastanowienia
Pzdr.
Pisze komputer to komputer. Nie mieszaj w głowie.
Nie chce laptopa tylko PC
wiele nie ustępuje ? :lol: =D>
propozycja nie warta, laptopy szybciej traca na wartości od stacjonarnych kompów
aha, no jasne :lol:
i przy okazji komfort grania :lol:
ok wezmę tego Chieftec 750W
A corsair 750 W ?
Niestety nie, bo nie będziesz mógł modernizować takowego sprzętu.
Droższy, bez odpinanych kabli, ale z 5 letnią gwarancją, czarnym pcb, ładniejszym lakierem i jeśli też różnią się jakością wentylatora to w corsairze jest lepszy. Jeśli byłyby w podobnej cenie to mógłbyś się zastanawiać (np z agito -> http://www.ceneo.pl/1246796).
Jeśli bierzesz sporą obudowę to odpinane kable nie są potrzebne.
Na innym forum dostałem taką odpowiedź
i faktycznie jak bede rozbudowywał kompa to tez będą juz lepsze zasilki.
Biore jednak Corsair 620W
130% x 550W = 715W
Ale rób jak uważasz,
Skoro chcesz wyrzucać kasę dwa razy w to samo…