Dzięki za odpowiedź. Jeśli tak mówisz, to wezmę tego brutusa s30. Poza tym muszę dokupywać jakieś części? Składaliście komputery na morele.net? Jakie opinie na temat tej usługi?
Teraz korzystam z laptopa hp pavilion dv6-6b 15ew (oznaczenie ekranu: 156AT05-H07), błyszcząca matryca, 1366x768 pikseli, 15,6 cala, 200 cd/m². Komputer będzie przeznaczony w większości do gier. Oprócz tego internet i filmy. Monitor wybierałem ze względu na matrycę IPS i przekątną ekranu. Jakieś zastępcze propozycje do 500zł?
A co do karty graficznej… Na morele.net widziałem wiele modeli gtx 960, w porównywalnych cenach. Jesteście w stanie wybrać najlepszy model? Zasilacz Corsair VS Series ma 450W. Czy te 50W różnicy ma jakiś wpływ na działanie?
Zakopek, płyta główna którą podałeś jest 100 zł droższa niż tak którą podałem na początku. Co da mi lepsza płyta główna? Z tego co wiem to najważniejszy jest procek i karta graficzna do gier. Chciałbym zamówić kompa jeszcze w maju żeby wyhaczyć wiedźmina na promocji z GTX’em i nie mam czasu dozbierać tych 200zł dlatego proszę o propozycję max 3100