Zainstaluj AQQ dobra ja koncze juz z tym tematem bo kazdy wiadomo uzywa czego chce i co mu bardziej do gustu przypadnie, co do pamięciożerności aqq to jak mowilem wczesniej u mnie aqq zjada jakies 3-4 MB w tych granicach, wiec nie wiem dlaczego u was jest inaczej
ale nie chodzi mi o pamięciożerność , mam 1 giga ramu :twisted:
mnie zalezy na fajnym wyglądzie i żeby nie było takiego czegos jak na gg ze co troche server pada, a poczta na tlenie, niech sobie idzie…powoli do tego trace cierpliwośc, albo jeszcze odinstaluje i zainstaluje jeszcze raz
Dobra, jak AQQ będzie szybciej działał na moim procu/zmienie proca, to ponownie testuje AQQ i zobaczy się :-). A jak na razie, uznaje Tlena najlepszym komunikatoram dla mnie…
A co to zmienia w sprawie np. potwierdzenia dostarczenia…? :roll: Test jest jaczej nadal aktualny, a jak nie, to wklej to zmiany w stosunku do wersji 1.2… Jak jest tam pozycja “poprawiona wydajność na starych procesorach”, to natychmiast ściągam
niestety nie tylko miedzy uzytkonikami, do reszty jak juz wczesniej napisalem polecam Skype (nie ma lepszego komunikatora do rozmow glosowych!
To jest nieoficjalna lista zmian z AQQ 1.2x do AQQ 1.3 Build 200 stworzona przez AQQ.Amnezja.org TEAM (więc zmiany są tylko te które udało się wyłapać i może być nie pełna, autor nie podał oficjalnych zmian):
ja to zainstalowałem i sie rozczarowałem , beznadziejny i brzydki komunikator, tak mnie obrzydził ze wole zainstalowac te nakładke na tlena i miec tlena i gg w jednym :twisted:
naprawde to najbrzydrzy komunikator na świecie, już messenger jest przy tym extra
więc raczej zostane przy tlenie albo zostawię tylko gg.
A szkoda…chyba że macie jeszcze inne komunikatory??