Komunikator ale który

Zainstaluj AQQ :slight_smile: dobra ja koncze juz z tym tematem bo kazdy wiadomo uzywa czego chce i co mu bardziej do gustu przypadnie, co do pamięciożerności aqq to jak mowilem wczesniej u mnie aqq zjada jakies 3-4 MB w tych granicach, wiec nie wiem dlaczego u was jest inaczej

pozdrawiam

onion daj jakiego screena z tego bo mi na wygladzie takze zalezy

onion , chłopak chce mieć poczte w komunikatorze, a o ile wiem, AQQ tego ni udostępnia ;)…

Tak, tyle RAM, a ile pamięci wirtualnej…? :wink:

ale nie chodzi mi o pamięciożerność , mam 1 giga ramu :twisted:

mnie zalezy na fajnym wyglądzie i żeby nie było takiego czegos jak na gg ze co troche server pada, a poczta na tlenie, niech sobie idzie…powoli do tego trace cierpliwośc, albo jeszcze odinstaluje i zainstaluje jeszcze raz

Nie wiem, czemu Ci nie działa, więc WYBIERZ COŚ DLA SIEBIE albo olej poczte w Tlenie, tak jak ja, zainstaluj wtyczki i hulaj z Tlenem :smiley:

36 screenow głównego okna (oczywiście to jest fragment):

http://www.aqq.amnezja.org/index.php?op … &Itemid=69

81 screenow okna rozmowy:

http://www.aqq.amnezja.org/index.php?op … &Itemid=69

AQQ posiada ogromne możliwości jeżeli chodzi o interfejs!

Udostępnia i to w dwóch wersjach:

Dobra, jak AQQ będzie szybciej działał na moim procu/zmienie proca, to ponownie testuje AQQ i zobaczy się :-). A jak na razie, uznaje Tlena najlepszym komunikatoram dla mnie…

a w tym aqq jwst takie cos jak telefon ?? zeby dalo sie zadzwonic jak np tlenofon cze telegg??

Test jest nie aktualny bo dotyczy AQQ 1.2x obecnie AQQ jest w wersji 1.3x duzo, duzo lepszej i stabilniejszej!

Jest wideokonferencja i rozmowa głosowa. Ale do rozmów głosowych polecam Skype.

Pustelnik , ja bym bardziej polecał .zahadum tolls.

TlenPlus zawiera bardzo dużo rzeczy, aż za dużo.

neo26 , wybierze sobie skórke jaką zechce, styl, ikonki itd. i sobie je zainstaluje. Po co mu wszystkie na kompie?

IMHO TlenPlus to strata miejsca na dysku i zaśmiecanie tlena.

Osobiście korzystam z AQQ Firestorm 1.3 Build 306 i Skype 1.3.0.55 PL. I te dwa komunikatory polecam!

Używam, używam też wiele innych wtyczek z pakietu TlenPlus… Nie wyobrażam sobie Tlena bez np. AntySyf… :slight_smile:

Z resztą - w pakiecie przecież jest .zahadum… :roll:

ale tylko pomiędzy uzytkownikami tego komunikatora czy także na stacjonarne??

A co to zmienia w sprawie np. potwierdzenia dostarczenia…? :roll: Test jest jaczej nadal aktualny, a jak nie, to wklej to zmiany w stosunku do wersji 1.2… Jak jest tam pozycja “poprawiona wydajność na starych procesorach”, to natychmiast ściągam :smiley:

ja własnie to sciagam

ale porsze o odp na moje pyt :

niestety nie :frowning: tylko miedzy uzytkonikami, do reszty jak juz wczesniej napisalem polecam Skype (nie ma lepszego komunikatora do rozmow glosowych!

To jest nieoficjalna lista zmian z AQQ 1.2x do AQQ 1.3 Build 200 stworzona przez AQQ.Amnezja.org TEAM (więc zmiany są tylko te które udało się wyłapać i może być nie pełna, autor nie podał oficjalnych zmian):

http://www.aqq.amnezja.org/index.php?op … &Itemid=50

nie ma na stacjonarne

ja to zainstalowałem i sie rozczarowałem , beznadziejny i brzydki komunikator, tak mnie obrzydził ze wole zainstalowac te nakładke na tlena i miec tlena i gg w jednym :twisted:

naprawde to najbrzydrzy komunikator na świecie, już messenger jest przy tym extra :smiley:

więc raczej zostane przy tlenie albo zostawię tylko gg.

A szkoda…chyba że macie jeszcze inne komunikatory??

Jest na stacjonarne, ale po wykupeniu tlenefonu :stuck_out_tongue:

Nic o poprawie wydajności, a szkoda…

A co do wyglądu, to nic “ładniejszego” od Tlena nie znajdzisz… (dużo skórek)… Ale jeżeli patrzysz tylko na wygląd, no to porażka… :-o