neo26
(Neo26)
7 Lipiec 2005 12:45
znajde , jesli chodzi o prowadzenie rozmów to skype, to jest najładniejszy komunikator do rozmów głosowych
, więc zamiast trzymac dwa komunikatory tlen i gg, zostawiam niestety gg , tlen zaraz także poleci w kosmos ponieważ nie moge dostac sie do opcji mejla przez komunikator
Megabit
(Toa)
7 Lipiec 2005 12:48
To coś musiało Ci walnąć. Nigdy z czymś takim się nie spotkałem.
No chyba, że w tak zwanym między czasie zmieniałem hasło.
BTW. Jaką masz wersje tlena?
onion
(Simozone)
7 Lipiec 2005 12:48
neo26:
ja to zainstalowałem i sie rozczarowałem , beznadziejny i brzydki komunikator, tak mnie obrzydził ze wole zainstalowac te nakładke na tlena i miec tlena i gg w jednym :twisted: naprawde to najbrzydrzy komunikator na świecie, już messenger jest przy tym extra więc raczej zostane przy tlenie albo zostawię tylko gg. A szkoda…chyba że macie jeszcze inne komunikatory??
:shock: AQQ trzeba umiejetnie skonfigurowac - domyslnie jest uzywany styl windowsowy wiec jak masz brzydki styl windowsowy (albo win98) to sie nie dziwie ze sie przeraziles :lol: zainstaluj skorki, skonfiguruj go do swoich potrzeb a wiesz mi ze nie wrocisz juz do poprzedniego komunikatora (chyba ze ci sie niechce konfigurowac i dostosowac pod siebie, ale na lenia to tylko GG jest)
A jak poleci, to co, będziesz mógł się do niego dostać przez komunikator?
Widziałeś inne skórki do Tlena po za domyślnie instalowanymi…?
onion
(Simozone)
7 Lipiec 2005 12:54
Ja się z wami nie bede klucil ktory komunikator jest lepszy, dla mnie AQQ i tyle. Wcześniej korzystalem z GG, Tlena, WPK, Miranda IM, Konnekt i zaden mi nie zaoferowal tego co AQQ . Wiec kazdy niech instaluje to co chce…moj wybor to AQQ !
neo26
(Neo26)
7 Lipiec 2005 12:56
juz nieaktualne, tlen poleciał w kosmos i do niego nie wruce nigdy!!
mialem najnowszą wersje tlena dostepną na stronce http://www.tlen.pl dzisiaj instalowałem
ja mam styl bardzo ładny longhorna 5060
jakoś wszystko skonfigurowałem i i tak jest paskuctwo i tak, pozatym wcale tak duzo osób go nie używa
chciałem i zrobiłem tak ale i tak mi sie niepodobał
tak i nawet je zainstalowałem , ale to nie chodzi o wyglad tlena bo tlen jest ok, poza problemem który opisałem pare postów wyżej
onion
(Simozone)
7 Lipiec 2005 13:05
no pewnie bo to mlody komunikator…ale gdybys wiedzial w jakim tempie sie rozwija to bys sie zdziwil…
co do wygladu…to nie masz racji - ale co mi tam, twoj wybor
neo26
(Neo26)
7 Lipiec 2005 13:28
naprawde po przesiadce na gg spowrotem odrzyłem poza problemem z telefonem gg, ale to szczegól, jednak nie ma to jak stare poczciwe gg
No mówiłem - zatwardziałość ujżytkowników GG równa się tylko uparciu użytkowików IE
la_verdad
(La Verdad)
7 Lipiec 2005 14:59
ja za to polecam wp kontakt, jest całkiem wporządku, mozna miec kontakty z gg, naprawde polcecam
polkO
(Polko P L)
7 Lipiec 2005 15:41
No zainstalowałem AQQ jest nie złe - chociaż u mnie tlen i konnekt działają dużo szybciej :shock: ale narazie zostałem przy nim.
mój numerek: 2930750 - piszecie bo narazie nie mam nikogo znajomego z aqq
lazikar
(lazikar)
7 Lipiec 2005 16:04
Kyniu6
(Krzysieknd2)
7 Lipiec 2005 16:05
la_verdad konnekt to jeden z najlepszych komunikatorów
http://www.konnekt.info/
Obsługuje mnóstwo wtyczek.
Sieci:
GG
Tlen
Jabber
Lan
Do tego SMS
Super.
śmiem twierdzić, że Konnekt to praktycznie same wtyczki…
Kolejny pad GG
Nawracajcie się na Tlena, naprawdę, tu nie ma takich problemów…!
Megabit
(Toa)
7 Lipiec 2005 16:16
Pustelnik , jeżeli mówisz o danej chwili to mi gg działa :roll:
Między 18:13 a 18:15 na pewno był pad servera gg (na Tlenie mieliśmy ubaw :D)