I kto to mówi…? :x
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
a to dobre jest… a z tematem co ma wspólnego?
Tyle biadolisz a sam OT’y walisz :roll: No nie ważne, może zamknąć topik ?? :roll:
Radzę zaprzestać robienia kabaretu oTTo w tym dziale. :?
Dokładnie tak kolego Stachan :!:
Nie fustracja jak uparcie piszesz, tylko frustracja
Nie potrafiłeś wygrać z Asteriskiem jako Stachan, więc postanowiłeś “dokopać” mu swoim nickiem i avatarkiem…
Dziecinada :x
literówka :oops:
w nic z nim nie grałem
ale Ty jesteś spryciula :hahaha:
Zgadzam się z Tobą w zupełności. Widać wcześniej Cię nie znałem na tyle.
Doprawdy ??
PS.
Proszę wreszcie zostawić mnie w spokoju
i zająć się działalnością merytoryczną :evil:
Ten topik niezostal stworzony do tego zeby sie kłocić tylko wyrażać swoje odczucia w sprawie licznikow… :evil:
Złączono Posta : 17.07.2005 (Nie) 22:28
Ehhhh… proponuje już zamknąć topik.
Poczekam
Liczę na to, iż niektórzy :x zmądrzeją
Powiem tak mnie to jest naprawde obojętne.Niech to zostanie w gestii administratorów nie siedze na forum dla postów
:hahaha: :hahaha: Kolega to wesołek jest nie ma co :lol: No no no no no
Liczy się jakość , nie ilość. Niestety jak widać, niektórym za bardzo zależy na liczniku - wystarczy spojrzeć na ankietę :x.
PS. Posty OT proponuję skasować. Niektóre osoby niepotrzebnie prowokują.
No i dobrze, że modki mają świętą cierpliwość i jeszcze tematu nie zamknęli…
A to w imię czego, czy też kogo? Kolegi Stachana vel Asteriksa, którego górnolotny styl i zaczepność można rozpoznać na pierwszy rzut oka?
Dzieki temu i ja mogę sprzedać trochę własnych spostrzeżeń, które wszak nowością nie są w tym temacie!
A co do meritum sprawy…
Temat się przewalał na Forum wielokrotnie - i często odonosiłam wrażenie, że przez orędowników zamknięcia licznika, przemawia nasze typowo polskie “piekiełko” - czyli zazdrość!
No i co krok, to w przeświadczeniu się tym utwierdzam coraz bardziej!
No bo skoro wszyscy uparcie twierdzimy, że i owszem są nabijacze (ale od tego są “kosiarze” postów, którzy nie śpią tylko koszą), ale w sumie to nie ma o co się smykać - bo tak naprawdę stan licznika nie jest ważny, a liczy się wartość postów i tak naprawdę nikomu licznik nie przeszkadza… to już sama w końcu nie wiem o co biega i po co ta cała thema… :?
No ja wiem, chcecie ukarać nabijaczy - ale przecież umówiliśmy się, że od tego jest gwardia modków, która wie co robi i kogo namierzyć na cel!
I tak jest i tak będzie!
No, a teraz pytanie do tych, którzy licznik chca skasować w imię poskromienia “nabijaczy” - czy aby swoją propozycją nie krzywdzicie przy tym tych, którzy słali posty treściwe i to na tyle zaawansowane w merytorycznej treści, że ten licznik należy się im tak - jak psu buda???
Pytanie zgoła retoryczne - bo jest takich userów u nas cała masa i nikt nie ma prawa odbierać im tzw. przebiegu na liczniku.
I nie zapuszczajcie bajek, że to załatwią tzw. pochwały - bo wszyscy dobrze wiemy - że ten myk jest “pisany” niezupełnie zgodnie z przewidzianym scenariuszem.
Scenariusz był OKI - ale życie swoją wywrotkę robi… czyli po kolei: totalny
tumisiwizm niektórych userów (bo mi się nie chce kliknąć), czy też wręcz działanie z premedytacją (nie dam, bo tak chcę - bo mi gościu nie podchodzi), a i częste kolesiostwo - (dam, bo to mój kumpel i się z nim ugadałem!)
No i się nasuwa pytanie: co jest bardziej sprawiedliwsze: beznamiętny licznik postów, czy też puszczenie wszystkiego na żywioł ludzkich instynktów???
No i może wszyscy spauzujmy w tym temacie, bo choć sezon co prawda ogórkowy - ale wypada trzymać klasę i nie szukać tematów z podtekstem rodem z brukowców… :?
A tak się nam fajnie gada o kompach…
To może na tym poprzestańmy… :roll:
A co jeśli są tacy użytkownicy, którzy mają masę treściwych postów, tysiące na liczniki i oni chcą te liczniki wyłączyć :?:
To tak apropo postu Waterproof.
Panie i Panowie mam taką propozycje do Was, a Wy to sobie juz z administracją uzgodnicie.
Istnieje hack do phpBB dzięki któremu można wyzerowac licznik postów chętnego (bądź nie) usera.
Przy tym nie usuwa on napisanych postów, a jedynie cyferki pod awatarem lecą od nowa.
Mysle ze znajdzie sie paru chętnych na taki zabieg.
Mam już nawet listę szczególnie aktywnych na tym polu ochotników :PPP
Myslę, że tylko bym sie pobawił w instalacje tego hacka a chetnych by nie było. ;]
I znów tego nie popieram. Albo wszyscy, albo nikt (może to komunistyczne podejście, ale w tym wypadku wydaje mi się najwłaściwsze).
Ale jeśli dany user tak bardzo tego chce, to czemu nie ??
Pawuś widze ze bardzo sie boisz uszczuplenia swojego licznika, nie martw się pisałem teraz tylko o chetnych, jednak niewykluczone ze niektorzy z przymusu takiej terapii dostąpią.
Wiem po sobie, po 80 postach już mi się odechciało pisać, co tu dopiero mówić jak ktoś ma ich ponad… (tu sobie liczbe wg uznania wstawić)
Takie czyszczonko licznika to jak drugie życie, wstępuje w ciebie nowa energia i chec do napisania kilku madrych zdań.
Niestety po niktórych osobach to wypalenie widac już na pierwszy rzut oka to bardzo.
Nickami rzucał nie bede, kto sie poczuje niech sobie to sam przemysli.
Tak BTW - Pawek, czy to nie bedzie z mojej strony niedyskretne jak zapytam po co ci pisanie takim kolorkiem ?
A mi to tam wszystko jedno nie nabijam postów tylko odpowiadam na pytania i je zadaję