Konkurs! Do wygrania dwa notebooki/tablety HP!

dziwiłem się ze Vobis nie dorzuca żadnych nagród ale oni teraz maja swój konkurs

http://sklep.vobis.pl/aktualnosci/30001 … ygraj.aspx

co do prac to niektóre dosc fajne widzę dla mnie najlepsza praca to chyba Pomnik powodzianina jako ze ma 100% zdjęć weszło i w podglądzie punktów spólnych jak się da 2X P to prawie że widać w 3D cału pomnik, 2 miejsce to praca którą zrobił kuhar plac wolności w poznaniu, fakt mega dużo zdjęć ale chyba za duzy obszar aby robić prace przynajmniej powinno być chyba z 3x tyle fotek aby cały plac dobrze pokryć, a 3 miejsce to szachy za pomysł, jako że to też zrobił kuhar to sie nie liczą, więc moje 3 miejsce przypada latarni morskiej, efekt fajny tylko że za duż o ogólnych fotek i zdjęc jakby robionych dla zwiększenia ilości dołączonych fotek

tez chciałbym abyście podawali swoje typy z miejscami na podium, taki mały ranking

A co to ma do rzeczy ??

To że Vobis ma swój konkurs to wcale nie oznacza ze nie może ufundować nagród gdzie indziej.

A ze tym razem nagrody ufundowało M$ czy HP też nie dziwota. Czy cały czas musi VOBIS ??

nie no luz moze dla mnie nawet nagrody fundować “Biedronka”

co do placu wolności to i tak max zdjęć, bo potem przy koło 600 jak na początku wrzucałem to server mi pyskował…

taki mój mały ranking (oprócz moich oczywiście)

1 - Ten taki pomnik czegoś - ładnie wykonane, lecz torchę za mało do oglądania - przydałby się zdjęcia pod innymi kątami

2 - Latarnia - ładnie, fajnie, ale jakość coś bliżej nieokreślonego mi tam brakuje

3 - Pociąg - lubie lokomotywy :wink:

Ten konkretny konkurs robimy po prostu z Microsoftem i to ta firma płaci za nagrody.

Szkoda ze nie ma smyczy :wink:

Nawet nie ma co robić, bo i tak inni mnie przebiją xD

jeśli wszyscy tak podejdą do konkursu jak Ty, to żadnych zgłoszeń nie będzie ;/

Zapomniałem dodać prace :evil: #-o kurczę…

no cóż…życie… a z tego co patrze to niektóre prace są naprawde super… tylko pozazdrościć :wink:

Ja stawiam na pomnik powodzianina, bo jest naprawdę dopracowany i aż w 3 wersjach… ale inne prace też są bardzo dobre :smiley:

liczba wersji to akurat najmniejszy problem… ja np. eksperymentowałem z różną ilością zdjęć z tego samego zbioru i doszedłem do wniosku, że akurat na moim zestawie im mniejsza ilość zdjęć, tym lepszy efekt końcowy (oczywiście powyżej pewnego sensownego minimum)

dobra to teraz juz koniec konkursu wie ze wszystkich prac może byście/bysmy zrobili swój własny indywidualny ranking najlepszych, najładniejszych prac photosynth

hmmm… nikt nie pisze o “space” :?

mnie sie super podoba tak jak Pawlik901 , pisał pomnik powodzianina tylko nie mogłem się zdecydować która konkretnie wersja ale chyba uważam że wersja III jest najlepsza

Ja zgłosiłem swoją “space”. Mam nadzieję, że nie jestem jedyny.

I sądzę, że nagroda która pozwala bezpłatnie rozreklamować swoją witrynę na DP jest rewelacyjna.

kiedy wyniki, o której około godzinie dzisiaj ??

:wink: super… na maila dostałem zawiadomienie, że dostanę klawiaturkę i koszulkę dp… dzięki :smiley: :slight_smile: :slight_smile: :smiley:

a dostał ktoś już jeszcze informacje bo ja nie

wyniki już są na stronie konkursu…trochę zaskoczenie, że jednak ogromną wagę przywiązało jury do pomysłowości wykonania pracy… no cóż… gratuluję zwycięscą… :smiley: =D>

Załamka a tak się starałem

http://photosynth.net/view.aspx?cid=552 … 1ec877353b