Czy jak zrobię kopię zapasowych i odinstaluje i zainstaluje Windows 10 to będę mógł ją wgrać czy nie ?
Jak zrobisz poprawnie kopię systemu, to dlaczego? nie masz ponownie ją poprawnie wgrać.
Jeszcze raz napisz co chcesz zrobić.
Odinstalować i zainstalować ponownie windows 10 i wgrać kopie zapasową w ten zainstalowany Windows 10
Jakoś bez sensu…
Robisz kopię działającego systemu i jak coś przywracasz od razu system np: z płyt DVD lub obrazu z innej partycji/dysku.
Robię to po to żeby (anulować) błąd który jest chyba z powodu aktualizacji
Jaki błąd?
A systemowe przywracanie systemu?
https://support.microsoft.com/pl-pl/help/12415/windows-10-recovery-options
To najpierw z poziomu Programy i Funkcje, odinstaluj ten program, czyszczenie systemu Ccleanerem, restart i zainstaluj go ponownie.
Albo Office nie oryginał?
Zawirusowany system? niech Ci sprawdzą logi w dziale Bezpieczeństwo.
Lektura:
Co oznacza “kopię zapasową”? Ta funkcja Windowsa (kopia zapasowa), czy ręcznie przegrane pojedyncze pliki/katalogi? Co do błędu - jak wspomniał @JNJN nie kwalifikuje do reinstalacji, pewnie proste do naprawy.
Funkcja a i nic nie mogę zrobić dalej jest ten sam błąd
To więc da się tak zrobić ?
Czytałeś co napisałem i podałem?
Spróbuj:
Widzę, że kontynuujesz problem rozpoczęty w tym wątku: Aktualizacja Nie wiem czy aktualizację systemu pobrałeś na nowo i przeprowadziłeś poprawnie, ale patrząc na ten sam screen, z tym samym błędem widzę, że coś nie działa poprawnie i jakoś wątpię czy próba naprawy systemu ma jeszcze jakikolwiek sens, czy nie prościej i szybciej będzie wgrać Windows 10 na nowo z płyty bądź pendrive.