Również wygrałem swoja licytacje W komentarzach pod newsem o koszulkach znalazłem jedna fajna propozycje, otóż chodziło o serduszko Fundacji WOŚP na koszulce, wtedy były by unikatowe, może więcej pieniążków by było ale trudno już po aukcjach, może w przyszłym roku.
Mi też udało się wygrać koszulkę. Przelew juz poszedł. Dziękuję wam za to.
no i ja także wylicytowałem, to już druga będzie w mojej szafie
Wiadomo coś nt. wysyłki koszulek.
jak dotrą pieniądze na konto WOŚP dobreprogramy dostaną powiadomienie że konkretnego użytkownika pieniądze wpłynęły i mogą już wysyłać koszulkę
Właśnie odebrałem koszulkę od listonosza. Wspaniała. Dziękuję bardzo.
A dzisiaj mija 8 dni od wygrania aukcji oraz 8 dni od potwierdzenia wpłaty i koszulki nie ma Użytkownik o nicku dobreprogramy chyba mnie oszukał
chyba nie
trzeba poczekać
Pracownicy DP.pl nie siedzą 24h, ja też jeszcze nie dostałem koszulki i na razie czekam, może jutro, może w środę przyjdzie, jak sie wygrało licytacje i sie zapłaciło to na pewno dojdzie. Możliwe ze poczta znowu w kulki leci.
oby nie
Informuję wszystkich zwycięzców aukcji WOŚP, którzy wylicytowali i zakupili koszulki dobrychprogramów, że 90% koszulek zostało rozesłanych do swoich nabywców już w zeszłym tygodniu , dodam że zrobiłem to osobiście.
Na chwilę obecną zostały do wysłania 3 koszulki z czego 2 czekają na potwierdzenie wpłaty (zagranica). Tą jedną pozostałą wysyłam jeszcze w dniu dzisiejszym. Na wszystkie wysyłki posiadam rzecz jasna potwierdzenia nadania (listy polecone).
Jeśli dobrze Cię zidentyfikowałem jako kupującego na WOŚP (Khaki L), to informuję, że list został wysłany do Ciebie 16.01.09. Nie pozostaje więc nic innego jak tylko czekać.
…i pamiętajcie: dobreprogramy jeszcze nigdy nikogo i w niczym NIE OSZUKAŁY
pozdrawiam
Pewno ta jedna co została to moja hi hi. Ciągle czekam.
Pozdrawiam
szczelny/gazna
Bardzo dobra identyfikacja, koszulkę właśnie dzisiaj przyniósł listonosz, wszystko sie zgadza, koszulka po prostu kosmiczna Wysłana w dzień urodzin a doszła prawie w dzień imienin
A nie mówiłem? Wystarczyło chwilkę poczekać i proszę! Przy okazji serdeczne życzenia urodzinowo imienionowe
Mam i ja. Ponoć przyszła, jeszcze jej nie widziałem. Mam nadzieje że mi żona jej nie zabierze bo też dzisiaj jest “imieninowa” i juz mi napisała że troche za duża
Dostałem W końcu Doczekałem się :lol: :lol: :lol: *************** koszulka :D/
Poszedł wielki pozytyw na Aukcji
xulu, skromnie odpowiadam, że list do Ciebie wysłany został już daaaawno temu…
wiec czekam, widocznie dluuuuuugo “idzie”
- edit::
no trochę długo :-x doszło po 14 dniach od wysyłki
… no a komentarz też się należy nam