Kto Waszym zdaniem Wygra - You Can Dance? ;)

Nie płacz,bo nie o to tu chodzi.

Możesz i być 17 latkiem, ale zachowaj przynajmniej kulturę i ‘powagę’ na forum.

Na DP jest ostatnio wysyp dzieci (w tym także pseudofachowców).

Takiego dzieciaczka łatwo rozpoznać na forum chociażby po stylu pisania :roll:

Jak chcesz się śmiać z YCD (to nie,jak ty to napisałeś, skrót ZwArIoWaNeJ młodzieży, lecz telewizji) to trochę w innym stopniu.

Dzieci,ludzie,starzy i młodzi nauczcie się do cholery wyrażać swoje zdanie w inny sposób niż ośmieszając drugiego człowieka/program etc.

Komuś się nie podoba to niech napisze, że wg niego program jest nudny bo ple ple, a nie najeżdża na userów itp, którzy oglądają ów program.

jak macie siano zamiast mózgu to innych argumentów nie jesteście w stanie dobrać :stuck_out_tongue:

Żeby nie był offtop…

Pewno wygra Gieorgij…dlaczego? Wystarczy obejrzeć początek YCD i poczekać do momentu aż Rusin powie…Gieorgij! a już na widowni dziewczyny piszczą itp :wink:

Zawsze wygrywa osoba najbardziej popularna, a nie najlepiej tańcząca (patrz Taniec z gwiazdami i Pudzian) :smiley:

Sevrild , hehe dobry jesteś, mówisz że wszyscy się w koło obrażają i że to jest złe, a sam to robisz :smiley:

Przy takich tematach nie ma co być poważnym bo ludzie głupieją. 8)

to była taka delikatna metafora zdziecinniałych osób.

ja gdzieś na kogoś najechałem?

W tym wypadku akurat nie mówię o Tobie polopolo, ale o większości przypadków na tym forum.

W dużej mierze userzy nie mający własnego zdania, wypisują bezsensowne komentarze obrażające kogoś innego przykład:

A - lubię program kulinarny

B - ja też bo dzięki niemu mogę dowiedzieć się czegoś nowego o potrawach

C - nie wiem jak to g***o można oglądać! Toż to dla idiotów

To tylko przykład lecz śledząc dokładnie dział ‘Na luzie’ można stwierdzić, iż co poniektórzy faktycznie piszą aż nadto na luzie :wink:

całe szczęście nie użyłem żadnego z powyższych sformułowań. :lol:

Ja wyraziłem swój stosunek do programu, prowadzenia go, i samej oprawy.

A w szczególności uczestników - bo kiedy na nich patrzę to mam mieszane uczucia.

No choć jak patrzę na dziewczyny wyginające się we wszystkie strony to jest fajnie. Dla mnie jedynym plusem tego programu jest kilka ładnych dziewczyn. :lol:

mówiłem że artur wygra wogole juz mam gdzies ten program nie ogladam juz go ale nie mowie o nim zle… 2 edycja fatalna w porównaniu do 1

3 edycja to jest juz wogole syf :]

Moim skromnym zdaniem to NAJLEPSZY!

zgadzam się - trzecia seria jest tragiczna

Nie bardzo rozumiem, jak można się wypowiadać na temat trzeciej sesji na podstawie dwóch odcinków z eliminacji. Na nich niewiele widać oprócz tego, że ludzie się poruszają mniej lub bardziej “tanecznie”, na dodatek w stylu przez siebie wybranym.

ale nie chodzi tylko o ocenę tego, jak ludzie tańczą. chodzi o samą formułę programu, zachowanie jury, uczestników, tego co pokazują i w jaki sposób. o przekaz i formę

To nie oglądaj .Jaki masz problem ,nie będziesz musiała przynajmniej swojej zawiści ujawniać na forum.

Według mnie to b.dobry program . :smiley:

haha dziecko, gdzie Ty tu widzisz zawiść? Jest wątek na dany temat, więc można się tu podzielić swoją opinią. a może uważasz że każda negatywna opinia to zawiść? ;] a co do oglądania - rzeczywiście oglądać już nie zamierzam, bo program opadł ze swojego dawnego poziomu i póki co, nie ma czego tam oglądać

:^o

Dobrze babciu masz jeden przykład .

W twarz byś jej tego nie powiedziała .

Ciekawe ,że jak na osobę ,która ma negatywny stosunek do programu (a dokładniej do ludzi ,którzy wyróżniają się ponad przeciętność) , na tym wątku napisałaś (chyba) najwięcej postów . :stuck_out_tongue:

Program Mam Talent zdominował You Can Dance :wink:

nie znasz mnie więc nie zakładaj że bym jej tego nie powiedziała, bo nie masz żadnych podstaw żeby twierdzić co mogłabym zrobić a czego nie.

a mi się właśnie wydaje, że jak ktoś ma negatywną opinię o czymś to właśnie dużo na ten temat mówi. trzeba tylko umieć odróżnić krytykę od zawiści. Pierwsza edycja wydawała mi się bardziej naturalna i skupiała się na tym, by wyłowić talenty, druga i trzecia już mi się nie podobają, bo wydaje mi się (podkreslam jak zawsze - to moje zdanie, nikt przecież nie musi się z tym zgadzać, co nie?) sztuczna i pod publikę… Owszem, widać że Ci ludzie umieją tańczyć, gdyby nie mieli talentu, nie daliby sobie tam rady, ale za dużo jest dla mnie wykorzystywania na siłę czyiś życiowych historii i opowiadania o nich jakby były czymś sakralnym. Np właśnie ta laska o której mówiłam w przytoczonym przez Ciebie wyżej statusie. W jednym odcinku drugiej edycji ze łzami w oczach opowiadała jak to musiała wyjechać do niemiec żeby pracować na lekcje tańca (czy coś takiego). No sorry… Ja oglądam “You can dance” po to żeby oglądać jak ludzie tańczą, gdybym lubiła oglądać historyjki w tym stylu, to byłabym chyba fanką serialu Na wspólnej :expressionless: Wydaje mi się to ostro naciągane i po prostu mi się nie podobała. Zwłaszcza nie podobało mi się jak dziewczyna zaczęła biadolić jak się obco i źle czuje w Polce. No po prostu nie lubię takich zachowań i tyle. Jesli chcesz uznawaj to sobie za zawiść. A i moge sobie o tym pisać na danym wątku ile tylko chcę dopóki jakiś mod tego nie wykasuje…

zresztą nie ma co się kłócić o jakiś program w telewizji. Telewizja to zło ; ) pozdro