Osobiście uważam, że program Kuba Wojewódzki lepszy był w Polsacie (w TVN’ie to dopiero 1-szy odcinek… no ale zobaczymy ;] )
No i chyba jestem jednym z tych “debili” jak zauważył AZPR , którym program się podoba… Jednak wolę być “jedynym debilem” i mieć własne zdanie niż żyć w stadzie tych mądrych, którzy owego programu nie oglądają.
Samego Kubę być może cenię dlatego, że związany jest z Antyradiem…
Oczywiście nie popieram go w pewnych kwestiach… ale gdybym nazywał “bezmózgiem” każdą osobą, z którą nie dokońca się zgadzam to żyłbym w “bezmózgim świecie”.
Na uwagę zasługują zespoły występujące w programie Kuby Wojewódzkiego… dawka dobrej, czasami wręcz świetnej muzyki młodych kapel.
:lol: aż żal to komętować, w takich przypadkach to nawet wspołczucie nie pomoże…
syfiosz ja nie ma nic do ludzi co ogladaja Majewskiego, chodzi o poziom tego programu z jakim jest robiony… a jest on bardzo niski [przy pisaniu odpowiedzi pamietaj że to tylko moje zdanie]
mam takie samo zdanie…Kuba Wojewódzki jest bardzo inteligentny ale on słuchając swoich gości po prostu naśmiewa się z nich i robi wszystko żeby ich ośmieszyć…
ja wolę oglądać Wojewódzkiego (jak ma jakiegoś fajnego znanego mi gościa ) niż Majeskiego któremu dają wszystkie teksty i udaje że to on napisał w dodatku sytuczny śmiech i w ogóle…
Majewski jest śmieszny? Śmieszne jest to że tak piszecie. Wg. mnie majewski to zwykły pajac który czyta z kartki przez cały program, a jedynie czym zaskarbił telewidzów to “rozmowy w tłoku”, mnie już nieśmieszą (pierwsze odcinki były ok. i ten z Janasem :mrgreen: ).
Wojewódzki to inna bajka…On rozśmiesza (mnie) swoimi tekstami, a Majewski ma materiały…
Racja Wojwódzki wcale nie jest głupi, można by powiedzec ze nawet intaligentny.
Ale inteligencja nie wystarczy zeby się zarobić, a Kubuś musi się sprzedać i to ostro , czyli zrobic szumu zeby wszyscy biegli przed TV i czekali, aż zrobi/powie coś głupiego/skandalicznego, a wtedy szanowna telewizja powie ile to milionów ma ogladalnosci