Jeszcze lepi!
#testujemynaprodukcji?
1Forum od WP → 1Logowanie od WP → 1UnhadledException od WP → 1Forum od WP → 1Logowanie od WP → 1Działa od WP → 1Uff od WP
Jeszcze lepi!
#testujemynaprodukcji?
1Forum od WP → 1Logowanie od WP → 1UnhadledException od WP → 1Forum od WP → 1Logowanie od WP → 1Działa od WP → 1Uff od WP
Jest już ustanowiona data śmierci forum? Portal widzę zdechł już dawno i zarówno artykuły jak i komentarze piszą boty.
Nie rozumiem. Trzeba się zmobilizować i będzie dobrze. Na stronie boty, bo pewnie coś przejęło system komentarzy. Ja tak uważam.
Co Ci da mobilizacja jak po prostu komuś przestanie się kalkulować opłacalność trzymania forum? Na WP rządzą tabelki w Excelu. Przyjdzie robić cięcia to się wytnie to co jest zbędnym kosztem.
No ale przyznam się, że od wielu miesięcy nie scrollowalem głównej DP. Jest dramat. Komentarze jeszcze gorsze. W kółko walkowanie tego samego, ten sam denny poziom piśmiennictwa. Ja się w ogóle dziwię, że jeszcze ktoś na blogach jest aktywny.
Hej panowie
Co tu się od ja nie pawla. Chcę usunąć ten 1login bo się wtranżolił w DP i wywala komunikat że mi skrzynkę maila fizycznie usunie. Naprawdę? I stracę skrzynkę od lat obsługiwaną klientem poczty?
W tamtym roku to przypadkiem robiłem jak się logowałem do poczty innym kontem i dało się usunąć 1login bez takich cyrków, a teraz…
Jestem paranoikiem a ten 1login pachnie mi totalną inwigilacją maili…
https://pomoc.wp.pl/polityka-prywatnosci
Nie sądzę, żeby 1login robił jakąś wielką różnicę pod tym względem.
To dziala na rej samej zasadzie, co Kobto Google i Gmail. Jedno konto do wszystkich uslug. Tyle.
@Radek68 Skoro widzisz bug’i, czy inne blędy, to korzystaj z opcji zgłaszania błędów lub wątków do tego przeznaczonych.